FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λαμπρόπουλος: «Οι παίκτες μας είναι μάγκες»

Ημερομηνία: 05-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O προπονητής του ΠΑΟΒ συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη νίκη επί της Ρόδου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέτυχε μια τεράστια νίκη επί της πανίσχυρης Ρόδου με 1-0 την Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος» και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Λαμπρόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, χαρακτηρίζοντάς τους «μάγκες», κατά την συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Ο 44χρονος Πυργιώτης προπονητής ανέφερε αρχικά για το ματς: «Καταρχάς να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα, δεχτήκαμε κριτική γι’ αυτό και δεν έπρεπε και σήμερα οι παίκτες ήταν αυτοί που έπρεπε μέσα στο γήπεδο, έκαναν τα πάντα για να μπορέσουμε να πάρουμε  θετικό αποτέλεσμα. Άξιζαν, πιστεύω, τη νίκη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί είναι μάγκες, πραγματικά. Βέβαια, είναι δύσκολη η συνέχεια, έχουμε ακόμα εννέα παιχνίδια και κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός για μας. Κάναμε όμως ένα μεγάλο βήμα σήμερα, γιατί κάθε βαθμός που παίρνεις είναι “συν” στο τέλος και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα για να πετύχουμε τον σκοπό μας, που είναι η ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας να βρίσκεται και του χρόνου στη Γ΄ Εθνική».

Όσο για το πού κρίθηκε το παιχνίδι, είπε: «Είχαμε δει τον αντίπαλο, είχαμε διορθώσει τα δικά μας λάθη από την προηγούμενη αγωνιστική, που ήμασταν σε κάποια πράγματα επιπόλαιοι. Διαβάσαμε το παιχνίδι τους, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, ευτυχήσαμε στα πρώτα λεπτά να σκοράρουμε και στη συνέχεια διαχειριστήκαμε άψογα τα επόμενα 92 λεπτά, ώστε να μην απειληθούμε σχεδόν καθόλου από την Ρόδο, αν εξαιρέσουμε ένα σουτ που έκανε ο Νικολόπουλος στο 95΄». 

Για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την Μύκονο, ξανά στο «Γρ. Καλάκος», είπε: «Είναι κι αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι. Και η Μύκονος είναι μια καλή ομάδα. Διεκδικούμε με 4-5 ομάδες την παραμονή. Θα πρέπει πάλι να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot