FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Κράλλης: «Ο Δήμος Ήλιδας στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων»

Ημερομηνία: 16-05-2024 | Συντάκτης:

Κάλεσμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους απευθύνει ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Ήλιδας, Γιώργος Κράλλης, προκειμένου να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Αμαλιάδας, από σήμερα έως και την Κυριακή, με τη σημείωση ότι ο Δήμος Ήλιδας μπαίνει ξανά στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι ο δήμος Hλιδας μπαίνει ξανά στον χάρτη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων , εδώ που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η εκεχειρία .

Αυτό το σαββατοκύριακο, Παρασκευή 17,  Σάββατο 18 και  Κυριακή 19  από τις 09:00 το πρωί  έως 21:00 το βράδυ η Αμαλιάδα φιλοξένει το πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολινο ,διπλό μίνι τραμπ και ακροβατικού διαδρόμου ,όπου θα συμμετέχουν πάνω από 350 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Οι καλύτεροι αθλητές της χώρας, όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αλεξάνδρα Εφραιμογλου και ο πρωταθλητής Ελλάδας Αλέξανδρος Κόντος για τρεις μέρες θα αγωνίζονται στην Αμαλιάδα όπου θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους!

Η πόλη της Αμαλιάδας και το αθλητικό κέντρο είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν για να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό αθλητικό υπερθέαμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia