FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Καρβέλης: «Επείγει η στελέχωση της Παθολογικής»

Ημερομηνία: 20-01-2022 | Συντάκτης:

O διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι πρέπει να τερματιστεί το διαρκές «πήγαιν’ έλα» των γιατρών από την Πάτρα και την Τρίπολη, θέμα που ανέδειξε χθες η Πρωινή.

«Η επίσκεψη της κ. Γκάγκα δεν αποτελεί τίποτα άλλο από το αμέριστο ενδιαφέρον της ίδιας και του υπουργού κ. Πλεύρη, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη φροντίδα υγείας προς όλου τους πολίτες της Ηλείας. Είναι ένας νομός με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τον ενισχύσουμε περισσότερο, να είναι η στελέχωσή του αυτή που χρειάζεται, έτσι ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι σε καλύτερο και ασφαλέστερο επίπεδο», δήλωσε τονίζοντας πως επείγει η άμεση στελέχωση της Παθολογικής Κλινικής.

«Ξέρετε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα σε κλινικές του νοσοκομείου και κυρίαρχα στην Παθολογική. Το εφημεριακό πρόγραμμα βγαίνει κάθε μήνα από μετακινήσεις γιατρών από Πάρα και Τρίπολη. Αυτό πρέπει να σταματήσει και για να σταματήσει, άλλος τρόπος από την οικεία στελέχωση του νοσοκομείου δεν υπάρχει. Νομίζω ότι οι προτάσεις που κατέθεσε η υπουργός για τον τρόπο με τον οποίο θα πάμε σε επόμενες προσλήψεις μονίμου προσωπικού είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα δώσουν επιπλέον κίνητρα στο ενδιαφέρον που πρέπει να υπάρξει από το επιστημονικό προσωπικό, έτσι ώστε να προχωρήσουμε με άμεσα και πιο ουσιαστικά βήματα στη στελέχωση του νοσοκομείου», επισήμανε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος