FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Έξι «Ηλείοι» στους γηραιότερους της κατηγορίας

Ημερομηνία: 22-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανάμεσα στους 10 μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές που είναι φέτος σε ρόστερ ομάδων της Γ΄ Εθνικής όπως είναι καταγεγραμμένοι στην database του Football Manager 2020, υπάρχουν έξι παίκτες, ένας Ηλείος και άλλοι πέντε που έπαιξαν ποδόσφαιρο στο νομό μας. Ο Ηλείος είναι ο 39χρονος γκολκίπερ Γιώργος Λαμπρόπουλος (φωτό), που φέτος δεν έχει αγωνιστεί στον Πανηλειακό, σε αντίθεση με πέρυσι που είχε κάποιες συμμετοχές, αλλά το δελτίο του παραμένει στην ομάδα.

Από κει και πέρα, ξεχωρίζει ο 44χρονος μέσος Κώστας Νεμπεγλέρας, που έχει φορέσει κατά το παρελθόν με επιτυχία την ερυθρόλευκη φανέλα του Πανηλειακού. Όπως και ο 39χρονος Ηλίας Μανίκας… Στον Πανηλειακό και στον Αστέρα Αμαλιάδας έχει παίξει ο Τάσος Κυριάκος, ενώ ο Γκαντιάγκα στον Αστέρα. Τέλος, ο Παναγιώτης Σχοινάς έχει αγωνιστεί στην Προοδευτική Μανολάδας και παλιότερα στον Ολυμπιακό Λαμπετίου.

Αναλυτικά οι 10 γηραιότεροι της φετινής Γ΄ Εθνικής, η ηλικία τους και οι ομάδες στις οποίες ανήκουν φέτος, όπως τους παρουσίασε το goaltrikala.gr

Κώστας Νεμπεγλέρας, 44, Ηρακλής Λάρισας

Δημήτρης Καρατζιοβαλής, 43, Θερμαϊκός

Δημήτρης Ρίζος, 42, Δόξα Θεολόγου

Θανάσης Τόλιος, 42, Αναγέννηση Γιαννιτσών

Παναγιώτης Σχοινάς, 41, Διαγόρας Βραχνέικων

Κώστας Ζαφείρης, 41, Διγενής Νεοχωρίου

Τάσος Κυριάκος, 40, Διαγόρας Στεφανοβίκειου

Γιώργος Λαμπρόπουλος, 39, Πανηλειακός

Γκαντιάγκα, 39, Παναρκαδικός

Ηλίας Μανίκας, 39, Δίας Δίου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος