FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Εντείνουν τις πιέσεις τους οι ομάδες του 9ου Ομίλου

Ημερομηνία: 26-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι ομάδες του 9ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής θα εντείνουν τις πιέσεις τους προς την Ε.Π.Ο., με στόχο αν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα αυτό να γίνει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους συλλόγους. Όπως αναφέρει η “Match” «αμέσως μετά το πέρας τον εορτών θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ των συλλόγων ώστε να φτιαχτεί ένα νέο πλαίσιο προτάσεων και λύσεων αναφορικά με τα προβλήματα που ταλανίζουν την κατηγορία εδώ και χρόνια και με χρονικό ορίζοντα προς επίλυσή τους την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Παράλληλα, οι σύλλογοι πιστεύουν πως πρέπει να υπάρξει άμεσα μια ολοκληρωμένη απάντηση από την ΕΠΟ η οποία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και όχι να βγαίνουν μεμονωμένα στελέχη της και να κάνουν δηλώσεις απλά για να τις κάνουν και να πετούν το «μπαλάκι» αλλού.
Επιπλέον, τονίζουν πως δεν επιθυμούν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα απλά για να ξεκινήσει, χωρίς γραπτές εγγυήσεις και χωρίς τις διαβεβαιώσεις πως εφόσον ξεκινήσει δεν θα σταματήσει πάλι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Είναι δεδομένο πως όλες οι ομάδες του 9ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής λειτούργησαν ενωμένες και με κεντρικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων τους. Ωστόσο, υπάρχουν τρεις σύλλογοι (Αχαϊκή, Ζάκυνθος και Παλληξουριακός) που με τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων ανέλαβαν την ευθύνη να αποτελέσουν μια «μίνι» ειδική επιτροπή που θα έχει το ρόλο να ενημερώνει τις άλλες ομάδες για όποιες εξελίξεις υπάρχουν και αντίστοιχα κι εκείνες αν έχουν κάποιο νέο να το γνωστοποιούν στους εκπροσώπους της επιτροπής».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος