FOLLOW US: facebook twitter

Α. Κουλούρης: «Οποιαδήποτε δήλωση και εκτίμηση είναι τουλάχιστον άστοχη»

Ημερομηνία: 26-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης, μέσω της επίσημης σελίδας της ΕΠΣΗ, στέλνει το δικό του μήνυμα σχετικά με το ενδεχόμενο επανεκκίνησης των ηλειακών πρωταθλημάτων. Ο Άρης Κουλούρης τονίζει πως οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές, η Πολιτεία και η ΕΠΟ είναι αυτές που θα δώσουν ή όχι τη συγκατάθεσή τους για την επανέναρξη των διοργανώσεων.
Η δήλωση του Προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας αναφέρει:
«Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας παρακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας covid-19 και κατανοώντας την αγωνία των παραγόντων των Ηλειακών σωματείων σχετικά με την επανέναρξη και ολοκλήρωση των διοργανώσεων επισημαίνουν τα εξής:
Χωρίς την συγκατάθεση και τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, της Πολιτείας και της ΕΠΟ οποιαδήποτε δήλωση και εκτίμηση είναι τουλάχιστον άστοχη και δημιουργεί σύγχυση και αβεβαιότητα στους ενδιαφερόμενους.
Κατόπιν αυτών η ΕΠΣ Ηλείας όταν θα ενημερωθεί σχετικά από τις αρμόδιες αρχές θα ενημερώσει άμεσα και υπεύθυνα για την τύχη και την εξέλιξη των διοργανώσεών της. Έως τότε μένουμε σπίτι ελπίζοντας στην γρήγορη επιστροφή μας στους αγωνιστικούς χώρους.
Μένουμε σπίτι για να είμαστε υγιείς το 2021!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος