FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Αναβολή στο Αίας-Θύελλα την Κυριακή-Κανονικά τα υπόλοιπα ματς της 11ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 02-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Πατρών έχει πέντε κρούσματα Covid-19 μετά τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ που βγήκαν χθες το πρωί κι έτσι η Ε.Π.Ο. αναγκαστικά ανέβαλε ξανά τον αγώνα με τη Ζάκυνθο, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα. Η Θύελλα πρέπει να μπει σε καραντίνα επτά ημερών σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο λέει ότι «με 5 ή περισσότερα κρούσματα σε δύο διαδοχικούς ελέγχους, αναστέλλονται οι ομαδικές προπονήσεις για 7 ημέρες».

Ως εκ τούτου, δεν θα δώσει ούτε το ματς με τον Αίαντα την προσεχή Κυριακή στη Γαστούνη, ενώ πιθανότατα θα διεξαχθούν κανονικά τα υπόλοιπα ματς της 11ης αγωνιστικής. Η Ε.Π.Ο. μπροστά στον κίνδυνο να ολοκληρωθεί τον… Ιούλιο το πρωτάθλημα του 9ου Ομίλου, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζεται να διεξαχθεί κανονικά η 11η αγωνιστική την προσεχή Κυριακή και να εκκρεμούν τα ματς της Θύελλας με Ζάκυνθο και Αίαντα.

Το ματς της Θύελλας με την Ζάκυνθο θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη 9 Ιουνίου και αυτό με τον Αίαντα στις 16 Ιουνίου. Εκτός κι αν η Ε.Π.Ο. αποφασίσει να γίνει πρώτα το ματς Αίας-Θύελλα και εν συνεχεία οι δύο τελευταίες αγωνιστικές, κι έτσι το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί το αργότερο στις 23 Ιουνίου.

Αναγνώρισε το λάθος της

Η Επιτροπή Διοργανώσεων, που συνεδρίασε εκτάκτως χθες το μεσημέρι μετά τα πέντε κρούσματα της Θύελλας και τη νέα αναβολή του αγώνα με τη Ζάκυνθο, έστω και καθυστερημένα συνειδητοποίησε την εσφαλμένη απόφασή της να διεξαχθούν οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές χωρίς να εκκρεμούν αγώνες των προηγούμενων αγωνιστικών.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε την απόφαση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα την προσεχή Κυριακή με εκκρεμότητα τους αγώνες της Θύελλας. Άλλη λύση δεν υπήρχε καθώς έπρεπε να καταστρατηγηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, προκειμένου να γίνουν τα ματς της πατρινής ομάδας.

Συνεπώς, την προσεχή Κυριακή, από ηλειακής πλευράς θα παίξει μόνο ο ΠΑΟ Βάρδας στο Αίγιο με τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Πάντως, μέχρι χθες αργά το απόγευμα, δεν υπήρξε επίσημη απόφαση της Ε.Π.Ο. για όλα αυτά, ενώ και τα ηλειακά σωματεία δεν είχαν επίσημη πληροφόρηση από την Ομοσπονδία, κάτι που αναμένεται σήμερα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος