FOLLOW US: facebook twitter

Στ. Αντωνίου: «Με self-test τα τοπικά πρωταθλήματα»

Ημερομηνία: 02-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συζήτηση για πολλά θέματα που επηρεάζουν τα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και την Γ΄ Εθνική έγινε στο «metrosport» με τον αντιπρόεδρο της Ε.Π.Ο., Στέργιο Αντωνίου, ο οποίος σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική τόνισε: «Ακόμη δεν έχουμε κάνει την καινούργια προκήρυξη. Περιμένουμε πρώτα την αναδιάρθρωση. Η δική μου άποψη είναι να είναι λιγότερες οι ομάδες που θα βγουν από τα τοπικά στη Γ’ Εθνική, αλλά θα πρέπει να αποφασίσει το συμβούλιο. Αυτό θα γίνει μέσα στον Αύγουστο».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να πέσει μια ομάδα λιγότερη από τη Γ’ Εθνική: «Όχι. Βάσει και της προκήρυξης αυτό έχει τελειώσει. Για παράδειγμα από τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο θα υποβιβαστούν έξι ομάδες».

Για το αν θα γίνει η  αναδιάρθρωση: «Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο Υφυπουργός είπε ότι θα γίνει, αλλά αντιδρούν οι ομάδες».

Για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τα τοπικά και τις Ακαδημίες: «Γίνεται μια προσπάθεια να παίξουν τα τοπικά πρωταθλήματα. Πιστεύω θα επιτραπεί να παίζουν με σελφ τεστ. Όταν έχουν ανοίξει τα πάντα τα παιδάκια να κάνουν ράπιντ τεστ για να παίξουν».

Τέλος, για το πότε θα πάρουν χρήματα οι ομάδες και οι Ενώσεις: «Απ’ ότι γνωρίζω οι ερασιτεχνικές ομάδες θα πάρουν Σεπτέμβριο-Οκτώβριο από το στοίχημα. Θα δώσουν πρώτα μια προκαταβολή και μετά θα γίνει η εκκαθάριση. Στην τηλεδιάσκεψη που κάναμε με τον Υφυπουργό είπα ότι δικαιούνται να πάρουν χρήματα και οι Ενώσεις από το στοίχημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος