FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική/9ος όμιλος: 19 και 23 Ιουνίου οι δύο τελευταίες αγωνιστικές-Στις 15/6 το Αίας-Θύελλα

Ημερομηνία: 08-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ε.Π.Ο. όρισε χθες κάποια εξ αναβολής παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής για αύριο Τετάρτη, αλλά όχι και την 12η αγωνιστική στον 9ο όμιλο. Ο λόγος δεν έγινε επίσημα γνωστός, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι οφείλεται στην επικείμενη προγραμματισμένη απεργία των ναυτεργατών την Πέμπτη, οπότε και δεν θα μπορούσαν ομάδες όπως ο Αίας, που θα έπαιζε στην Κεφαλονιά, να επιστρέψουν στην Ηλεία και θα ήταν αναγκασμένες να μείνουν δυο-τρεις μέρες στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα. Βέβαια, η Ε.Π.Ο. θα μπορούσε να ορίσει τους αγώνες νωρίτερα, για παράδειγμα στις 3.30μ.μ., αλλά λόγω ζέστης απορρίφθηκε η ιδέα.

Την 12η αγωνιστική, λοιπόν, ο Αίας Γαστούνης παίζει στην Κεφαλονιά με τον Παλληξουριακό, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας έχει ρεπό. Η συγκεκριμένη αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Ιουνίου και η τελευταία την Τετάρτη 23 Ιουνίου. Το προσεχές Σάββατο 12 Ιουνίου θα παίξει η Θύελλα το εξ αναβολής με την Ζάκυνθο και την επόμενη Τρίτη 15 Ιουνίου θα διεξαχθεί το έτερο εξ αναβολής Αίας-Θύελλα!

Και στη συνέχεια, χωρίς να υπάρχουν εκκρεμότητες, θα γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 23 Ιουνίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος