FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Χάθηκε μια μάχη, όχι όμως ο πόλεμος»

Ημερομηνία: 08-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν κατάφερε να πάρει έστω ένα βαθμό στο Αίγιο και να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση στο α΄ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο δέχτηκε το γκολ της ήττας (στο 25ο λεπτό). Στο β΄ μέρος, οι «πράσινοι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, είχαν την εδαφική περιοχή, έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τον Λαθύρη (ιδιαίτερα η δεύτερη στο 71΄ ήταν κλασική) και εν τέλει επέστρεψαν στη Βάρδα με…άδειο σακούλι. Ένα αποτέλεσμα άδικο με βάση την εικόνα του αγώνα, καθώς ο Παναιγιάλειος, πέρα από τη φάση του γκολ, δεν είχε άλλη κλασική ευκαιρία στο ματς.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς, σε ανάρτησή του μετά το παιχνίδι, ανέφερε πως χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος: «Σήμερα χάσαμε. Χάθηκε μια μάχη πολύ σημαντική, δεν χάθηκε όμως ο πόλεμος. Την ήττα την δέχεσαι όταν την αξίζεις. Όμως όταν χάνεις με τον τρόπο που χάσαμε σήμερα, δεν χωνεύεται. Οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη στις 23 Ιουνίου. Δείξατε σε πολλές περιπτώσεις ότι στα δύσκολα φαίνεστε άξιοι. ΠΑΟ Βάρδας είστε, αλήτες μου! Κάποιοι βλέπω ότι μας έχουν ξεγραμμένους. Δικαίωμά σας, κύριοι. Όμως, μην ξεχνάτε ότι όσο υπάρχει ελπίδα, οφείλεις να ελπίζεις. Ειδικά όταν είσαι γεννημένος νικητής της ζωής».

Στην αναμονή…

Τι έχει η συνέχεια για τον ΠΑΟΒ; Το παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στη Ναύπακτο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ηλειακή ομάδα έχει ρεπό την 12η και προτελευταία αγωνιστική (δεν θα διεξαχθεί τελικά αύριο, Τετάρτη, αλλά στις 19 Ιουνίου) και θα περιμένει να δει τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να διαπιστώσει τι χρειάζεται στην τελευταία στροφή στη Ναύπακτο. Αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΒ είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη (έχει 17 βαθμούς), ενώ εκκρεμούν και τα δύο εξ αναβολής Θύελλα-Ζάκυνθος και Αίας-Θύελλα. Βέβαια, τον ΠΑΟΒ τον ενδιαφέρει πρωτίστως τι θα κάνει η Αχαϊκή (έχει 13 βαθμούς), η οποία παίζει εντός με το Διαβολίτσι. Αν η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου δεν κερδίσει, o ΠΑΟΒ ουσιαστικά θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία καθώς την τελευταία αγωνιστική μόνο με ένα ακραίο σενάριο θα μείνει…εκτός νυμφώνος η ηλειακή ομάδα. Εξάλλου, στο πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας, στη διαφορά τερμάτων, ο ΠΑΟΒ είναι στο +1 (9-8) και η Αχαϊκή στο -2 (6-8).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος