FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: «Οι προπονητές της ακαδημίας είναι οι εμπνευστές των αθλητών μας»

Ημερομηνία: 15-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε.Π. Ηρακλής σε ανακοίνωσή της εξαίρει την συμβολή των προπονητών της,Σταύρου Γρηγοριάδη, Φώτη Νικολόπουλου και Ξενοφώντα Σακελλαρίου στις επιτυχίες του παιδικού τμήματος, αναφέροντας πως είναι οι εμπνευστές των μικρών αθλητών του συλλόγου και τους ευχαριστεί θερμά για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Η ανακοίνωση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής:

«Οι απανωτές επιτυχίες του παιδικού τμήματος της ομάδας μας δεν οφείλονται μόνο στη σκληρή δουλειά των προπονητών και των αθλητών της ομάδας. Δεν αρκεί το ταλέντο των αθλητών. Χρειάζεται το “μπόλιασμα” της αγάπης προς τον αθλητισμό και το άθλημα. “Θεμέλιος λίθος” σε αυτή τη διεργασία είναι ο πρώτος προπονητής που θα αναλάβει την τρυφερή και εύθραυστη ψυχή του μικρού αθλητή. Η ακαδημία του Ηρακλή στηρίζεται χρόνια τώρα σε 3 ανθρώπους που είναι επαγγελματίες παιδαγωγοί, καταρτισμένοι και έμπειροι αλλά επιπρόσθετα διαθέτουν σπάνια ψυχικά χαρίσματα που τους κάνουν αγαπητούς και φιλικούς στα παιδιά.

Ο Σταύρος Γρηγοριάδης, ο Φώτης Νικολόπουλος και ο Ξενοφώντας Σακελλαρίου είναι οι εμπνευστές των μικρών μας αθλητών, θα τους μάθουν την πρώτη τους ντρίπλα, θα τους κάνουν να ονειρευτούν τη συμμετοχή τους σε μεγάλους αγώνες με τα λαμπρά τους ινδάλματα αλλά κυρίως θα τους εμφυσήσουν την ομαδικότητα και τη συλλογικότητα, την αποδοχή της ήττας και τη διαχείριση της νίκης. Το έργο τους το εξαργυρώνουμε στις μεγαλύτερες κατηγορίες, οι ίδιοι όμως το γεύονται καθημερινά από την αγάπη που λαμβάνουν από τις αγνές παιδικές ψυχές. Η προσφορά τους είναι πολύτιμη. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot