FOLLOW US: facebook twitter

Ευχή όλων το 2024 να είναι μια χρονιά χωρίς μεγάλες πυρκαγιές!

Ημερομηνία: 15-02-2024 | Συντάκτης:

Έκοψε την πίτα του το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κρεστένων

Παρουσία του νέου Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ηλείας(ΔΙ.Π.Υ.Ν) Αρχιπύραχου Περικλή Κουλκουβίνη πραγματοποιήθηκε την περασμένη  Δευτέρα  η εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και του αγιασμού για την έναρξη της νέας περιόδου για το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κρεστένων.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Πύραρχος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, ο αναπληρωτής Διοικητής Αντιπύραρχος Νίκος Σμαρνάκης, ο Προιστάμενος του Π.Κ Κρεστένων Ανθυποπυραγός Ανδρέας Αρτζανίδης, ο αναπληρωτής Προιστάμενος Ανθυποπυραγός Κώστας Δρακόπουλος, στελέχη της ΔΙΠΥΝ Ηλείας, της Π.Υ Πύργου, του Π.Κ Κρεστένων καθώς και Χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων ο νέος ΔΙ.Π.Υ.Ν Ηλείας κος Κουλκουβίνης καθώς ήταν η πρώτη του επίσημη γνωριμία με το προσωπικό του Π.Κ Κρεστένων, ο Διοικητής Π.Υ Πύργου κος Κωνσταντακόπουλος καθώς και ο Προιστάμενος του Π.Κ Κρεστένων κος Αρτζανίδης. πυροσβέστες.

Ευχή όλων φυσικά το 2024 παρότι η Π.Υ και τα πυροσβεστικά κλιμάκια βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα,  να είναι μια χρονιά χωρίς σοβαρά περιστατικά και μεγάλες πυρκαγιές.

Πηγή και Φωτογραφικό Υλικό: firefightingreece.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia