FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Νέα νίκη οι Παίδες

Ημερομηνία: 25-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με ατού το αγωνιστικό ηθικό, την ένθερμη υποστήριξη της κερκίδας και το γρήγορο passing game η ταλαντούχα παιδική ομάδα του Ηρακλή Πύργου, που έχει πάρει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία Παίδων της ΕΣΚΑΗ και είναι αήττητη από την αρχή της σεζόν με 25 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κατάφερε άλλη μια νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Αιγίου, Ήφαιστος /Αχιλλέας, αυτή την φορά, με σκορ 61-44.

Άλλη μια αγωνιστική μένει για την συμμετοχή του Ηρακλή στο Final-4 της μεγάλης κατηγορίας. H Διοίκηση του Ηρακλή εύχεται στους Παίδες δύναμη στο δύσκολο έργο τους και πίστη στις δυνάμεις τους. «Ο Ηρακλής περήφανα τους καμαρώνει και τους θαυμάζει. Τους ευχόμαστε να απολαύσουν την εμπειρία, αυτής της τελικής φάσης, της διοργάνωσης», αναφέρει η ενημέρωση του Ηρακλή.

Τα δεκάλεπτα: 19-9, 36-19, 54-36, 61-44.

Ηρακλής (K. Σκίπης):  Βασιλόπουλος 10, Καρνάρος 5(1), Βεργής 18(1), Τσεπενέκας 7, Αγγελόπουλος, Σκίπης Μ. 7(1), Πλατανίτης 10, Χριστοδουλόπουλος, Παπαδημητρίου, Μπορλούμης, Τσίκας 2, Πετρόπουλος.

Ήφαιστος/Αχιλλέας (Καρκαγιάννης): Κυριακόπουλος 2, Κατόπης Δ. 3, Θανασούλιας 7, Καραπατάκης 4, Μαρκοράς 1, Χριστόπουλος, Ταρσινός, Κατόπης Ε.  1, Χρονόπουλος, Δρουγούτης, Σουλελές 8, Κατσιμπίρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia