FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Επέστρεψε δυναμικά ο Χάρης Τροχανάς

Ημερομηνία: 27-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Χάρης Τροχανάς στα 42 του χρόνια συνεχίζει να παίζει μπάσκετ, όντας φέτος βασικό στέλεχος της Γ.Ε.Π. Ηρακλής στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ από την Αρχ. Ολυμπία, μπορεί να έμεινε εκτός για 3 χρόνια, λόγω και ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα (είχε υποβληθεί σε εγχείρηση τον Μάιο του 2019), ωστόσο φέτος επέστρεψε δυναμικά στις επάλξεις, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του Πύργου στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ.

Το περασμένο Σάββατο, μάλιστα, κόντρα στην Α.Γ.Ε. Ζακύνθου, στο Κλειστό της Αρχ. Ολυμπίας, έπαιξε σχεδόν 35 λεπτά (παίχτηκαν συνολικά 45 λεπτά λόγω της παράτασης), ελλείψει και του τραυματία Αλέξανδρου Κοντάρη στους ψηλούς, κάνοντας σπουδαία δουλειά στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Με τον δυναμισμό και το πάθος στο παιχνίδι του, ο Τροχανάς δίνει ώθηση σε όλη την ομάδα του Ηρακλή, που ευελπιστεί σε μια καλή πορεία και συμμετοχή στα πλέι-οφ της Α2.  

Η Γ.Ε.Π. Ηρακλής του Τάσου Σκίπη, έχει μία νίκη και δύο ήττες στο πρωτάθλημα, και την προσεχή Τετάρτη παίζει στο Κλειστό των Ροϊτίκων με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων (ώρα 8.30μ.μ.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος