FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: «Διπλό» στην Πάτρα και δεύτεροι οι Παίδες

Ημερομηνία: 17-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια τεράστια και ιστορικής σημασίας νίκη πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό της Περιβόλας Πατρών το τμήμα Παίδων της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, με τους ταλαντούχους αθλητές του Γιώργου Μπεκρή να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση και καταθέτοντας στο παρκέ το περίσσιο πάθος και το ταλέντο τους να κατακτούν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον πολύ δυνατό Έσπερο, με τον οποίο ισοβαθμούσε στην δεύτερη θέση. Παρά τις πολλές ελλείψεις παικτών, ο Ηρακλής κατόρθωσε να επιβληθεί του Εσπέρου με σκορ 57-63, για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, πανηγυρίζοντας την 21η νίκη στα 25 παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Έτσι, εξασφάλισε την 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από τον πανίσχυρο Προμηθέα, πραγματοποιώντας μια εκπληκτική και ανεπανάληπτη πορεία την φετινή σεζόν. Οι ταλαντούχοι αθλητές του Γιώργου Μπεκρή ξεκίνησαν εκπληκτικά το ματς επιβάλλοντας εξαρχής τον ρυθμό τους και αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ με καλή αμυντική λειτουργία, κατάφεραν να «χτίσουν» διψήφιες διαφορές (11-23 στο 12’, 14-30 στο 17’) και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 25-33. Το β’ ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τους νεαρούς αθλητές του Ηρακλή να παίζουν εκπληκτική άμυνα και να βρίσκουν λύσεις από μακριά στην επίθεση, με το γ’ δεκάλεπτο να κλείνει στο 42-50.

Η πατρινή ομάδα αντέδρασε στο δ’ δεκάλεπτο μειώνοντας το σκορ σε 49-52, με τους παίκτες του Ηρακλή να δείχνουν χαρακτήρα για μία ακόμη φορά, αντιδρώντας εξαιρετικά και πανηγυρίζοντας το 21ο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης τα 9 εύστοχα τρίποντα των Πυργιωτών.

Τα δεκάλεπτα: 9-15, 25-33,42-50,57-63.

Γ.Ε.Π. Ηρακλής (Μπεκρής): Τσίπας 18 (4), Μιχαλόπουλος 10 (2), Τσεπενέκας, Καραλής 8 (2), Ζωγόπουλος, Καλογερόπουλος 6, Γιαννάτος 21(1).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος