FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική Γυναικών: Τέταρτη νίκη για τον Αγ. Δημήτριο

Ημερομηνία: 04-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την 8η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών, ο Αγ. Δημήτριος Πουρναρίου νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό την Κυριακή στον Πλάτανο (4η νίκη στο πρωτάθλημα) και επέστρεψε στην 2η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Πατρών, που έχει ματς λιγότερο, ενώ δύο ματς λιγότερα έχουν οι Λύκοι Αιγιαλείας (αναβλήθηκε και το ματς με τους Πρίγκιπες Λεχαινών).

Η 14χρονη Δήμητρα Νικολακόπουλου στο 2΄ με απευθείας φάουλ σημείωσε το 1-0  και στο 5΄ η νεαρή παίκτρια με πέναλτι που κέρδισε η Ιωάννα Παναγοπούλου, διαμόρφωσε νωρίς νωρίς το 2-0. Από κει και πέρα, η ηλειακή ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Στα αξιοσημείωτα ότι τραυματίστηκε η αρχηγός Βάσω Μιχαλοπούλου στο 40΄ και αντικαταστάθηκε στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, ενώ απουσίαζε η Κωνσταντίνα Γουλιμή, η οποία είχε τραυματιστεί στο γόνατο στο προηγούμενο ματς, αλλά τελικά απέφυγε τα χειρότερα, όπως έδειξε η μαγνητική, και θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.  

Απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο Αγ. Δημήτριος την επόμενη αγωνιστική (23/4) παίζει στη Ζάκυνθο με την Δόξα Πηγαδακίων Β΄.

Αγ. Δημήτριος Π.: Μπαδούρου, Μπούσδα (80΄ Τζ. Κουή), Ανδρικοπούλου, Μιχαλοπούλου (50΄ λ.τρ. Χρυσανθακοπούλου), Γιαννακοπούλου, Βασιλοπούλου, Μιχοπούλου, Νικολακοπούλου, Τ. Κουή, Παναγοπούλου, Δρουβιώτη.

Τα αποτελέσματα

Άρης Πατρών-Δόξα Πηγαδακίων Β΄   3-1

Άγιος Δημήτριος – Παναιτωλικός  2-0

Λύκοι Αιγιαλείας-Πρίγκιπες (30/4)

Η βαθμολογία

(Σε 8 αγώνες)

Άρης Πατρών (18-5)  17

—————————————

Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου (22-7)  14

Λύκοι Αιγιαλείας  (13-5)  12

Παναιτωλικός (17-10)  11

Δόξα Πηγαδακίων Β΄  (9-22) 7

Πρίγκιπες Λεχαινών  (1-31) 0

*Εκκρεμούν οι αγώνες Λύκοι Αιγιαλείας -Άρης Πατρών και Λύκοι Αιγιαλείας-Πρίγκιπες.

Επόμενη αγωνιστική (23/4)

Δόξα Πηγαδακίων Β΄-Άγιος Δημήτριος

Πρίγκιπες-Άρης Πατρών

Παναιτωλικός-Λύκοι Αιγιαλείας 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος