FOLLOW US: facebook twitter

Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο Διεθνές Κύπελλο Τιτάν «Χαρ. Χολίδης»-Μετάλλια από τον Π.Σ. Τιτάν Πύργου

Ημερομηνία: 04-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο το 1ο Διεθνές Κύπελλο Τιτάν «Χαρ. Χολίδης» στην Αρχ. Ολυμπία. Πρόκειται για διεθνείς αναπτυξιακούς αγώνες ελληνορωμαϊκής πάλης, στη μνήμη τους δις Ολυμπιονίκη Χαράλαμπου Χολίδη. Διοργανωτής ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πύργου και Αρχ. Ολυμπίας, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και ο Παλαιστικός Σύλλογος Τιτάν Πύργου, που υπό την καθοδήγηση του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή, Αλέξη Κολιτσόπουλου, είναι από τους πιο επιτυχημένους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο Τιτάν Πύργου πήρε μέρος με 35 αθλητές και είχε εξαιρετική παρουσία με πολλά μετάλλια. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης U17 Αρίωνας Κολιτσόπουλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 71 κιλά, όπως επίσης χρυσό πήραν στην κατηγορία U17 ο Παναγιώτης Στασινόπουλος στα 80 κιλά και ο Βασίλης Τσαρουχάς στα 51 κιλά. Στην κατηγορία των Προπαίδων (U13), o Τόμας Βίλα ανέβηκε επίσης στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ενώ η Κωνσταντίνα Κομιώτη και η Σωτηρία Παναγοπούλου πήραν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα στα 53 κιλά.

Ο Τιτάν Πύργου κατετάγη 2ος στην βαθμολογία των ατομικών αγώνων και 5ος στους ομαδικούς αγώνες ” Central European League U15 – 2023”, πίσω από την Μολδαβία την Κροατία, την Σερβία και τον Α.Π.Σ. Τρικάλων.

Η οργάνωση ήταν εξαιρετική και οι ομάδες που φιλοξενήθηκαν στην Αρχ. Ολυμπία μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση.

Το «παρών» έδωσε φυσικά και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος αλλά και ο Δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Τέλος, ο Τιτάν Πύργου και δη ο Αλέξης Κολιτσόπουλος βράβευσε τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Μολδαβίας, Zgardan Roman, για την βοήθεια που προσέφερε στους αθλητές του «Τιτάν» και στον Αρίωνα Κολιτσόπουλο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του στο εξωτερικό.

Όπως επίσης ο Παλαιστικός Σύλλογος του Πύργου βράβευσε τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο με χρηματικό έπαθλο για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 το περασμένο καλοκαίρι στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, ενώ βράβευσε επίσης και τους Παναγιώτη Στασινόπουλο, Βασίλη Τσαρουχά για τις πρωτιές τους στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Τιτάν Πύργου ευχαριστεί τον ορθοπεδικό γιατρό Νίκο Τερζόπουλο για την εθελοντική του συνδρομή ως γιατρός αγώνων, τον Ερυθρό Σταυρό με την 6μελή παρουσία του στους αγώνες, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Δημήτρη Νικολακόπουλο και τους Δημάρχους Αρχ. Ολυμπίας και Πύργου, Γιώργο Γεωργιόπουλο και Τάκη Αντωνακόπουλο αντίστοιχα. για την επιτυχή συνδιοργάνωση του 1ου Διεθνούς Κυπέλλου Τιτάν «Χαρ. Χολίδης». Τέλος, ευχαριστεί όλους τους εθελοντές του συλλόγου που δούλεψαν πάρα πολύ για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος