FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Κρίσιμα ματς για ΠΑΟΒ, Αίαντα

Ημερομηνία: 11-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα


Εντός με Αναγέννηση ο ΠΑΟΒ, στο Αίγιο ο Αίας-Νίκη της Παναχαϊκής επί του Αχέροντα στο εξ αναβολής παιχνίδι

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Την προσεχή Κυριακή διεξάγεται η 19η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ο ΠΑΟΒ υποδέχεται την Αναγέννηση Άρτας σε ένα ματς με χαρακτήρα τελικού για τους «πράσινους», στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία (είναι στο -8 από τη ζώνη). Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου έχει 8 ματς να δώσει και θέλει το απόλυτο στην έδρα της (4 στα 4) και δύο νίκες εκτός, για να ανανεώσει την συμμετοχή της στην Γ΄ Εθνική. Στο κυριακάτικο ματς θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Μαυρόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Καφεντζής είναι εκτός, ενώ ο Φερεκίδης είναι καλά πλέον, επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά προληπτικά δεν θα αγωνιστεί μετά την περιπέτεια της υγείας του στο Αγρίνιο.
Ο Αίας παίζει στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Παναχαϊκής, είναι 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη και με νίκη στο Αίγιο θα εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν πάνοπλοι καθώς δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.
Την Τετάρτη, σε εξ αναβολής παιχνίδι, η Παναχαϊκή νίκησε 1-0 τον Αχέροντα Καναλακίου εντός έδρας, με γκολ του Κέρι στο 20ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε και πέναλτι στο 89΄ (απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αχέροντα). Έτσι, μείωσε στους 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη κι έχει ακόμα ένα ματς λιγότερο, με το Διαβολίτσι στον Μελιγαλά.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής
Κυριακή 13/2-Ώρα 3μ.μ.
ΠΑΟ Βάρδας -Αναγέννηση Άρτας: Πετρόπουλος (Αχαΐας)
Παναιγιάλειος -Αίας Γαστούνης: Κακριδής (Κορίνθου)
Εθνικός Σκουλ.- Αχέρων Καναλ.: Φωκάς (Αχαΐας)
Παναχαϊκή -Διαγόρας Βραχν.: Κεφίλης (Κορίνθου)
Διαβολίτσι –Παναγρινιακός: Δρούζας (Αργολίδας)
Αμβρακικός- Ναυπακτιακός 0-3 α.α.
Ρεπό: Τηλυκράτης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος