FOLLOW US: facebook twitter

“Φτερωτές” ιστορίες από την συγγραφέα Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Ημερομηνία: 11-03-2024 | Συντάκτης:

Βιβλιοπαρουσιάσεις την ημέρα της Γυναίκας στο Δημοτικό  Σχολείο Βαρδας

Στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης Φιλαναγνωσιας το δημοτικό σχολείο Βάρδας, ειχε τη χαρά να φιλοξενήσει την αγαπημένη, ταλαντούχα και επικοινωνιακή συγγραφέα βιβλίων για μικρά και μεγάλα παιδιά Κωνσταντίνα Τασσοπούλου!!

Μάλιστα το βιβλίο της “Το πιάτο” που σερβίρει στα παιδιά του σήμερα την ιστορία των Ελλήνων μεταναστών του χθες, με σύγχρονη γλώσσα, αστείρευτο χιούμορ και βαθιά ευαισθησία, βρίσκεται στην βραχεία λίστα των 10 υποψηφίων για το Κρατικό Βραβείο παιδικών Βιβλίων Γνώσεων.

Η συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο της Βάρδας, παρουσιάζοντας τα βιβλία της “Ένα φτερό”, “Δυο φτερά” και “Το πιάτο” απο τις εκδόσεις “Υδροπλάνο”, που πραγματεύονται σημαντικές αξίες όπως η συνεργασία, η αποδοχή, η αγάπη και ο σεβασμός, με διαδραστικό τρόπο.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από την αμεσότητα της παρουσίασης μίλησαν για το τι τους έκανε εντύπωση αλλά και για τις σημαντικές  έννοιες που εκφράζονται μέσα από αυτό. Στην συνέχεια, μαζί με την συγγραφέα δημιούργησαν τους πρωταγωνιστές των παραμυθιών και τα διακόσμησαν με τα δικά τους χρώματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος