FOLLOW US: facebook twitter

Φρικτό Φονικό

Ημερομηνία: 11-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

-Δολοφονημένη βρέθηκε η 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου από τη Μυρτιά, ομολόγησε το έγκλημα ο 37χρονος θείος της

-Σεσημασμένος παιδο-βιαστής ο δολοφόνος

-Πώς εξιχνίασαν την υπόθεση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Ένα κορίτσι, μόλις 11 χρονών, βρέθηκε δολοφονημένο και παρατημένο σε χωράφι σε περιοχή του Κάμπου της Ηλείας λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της και ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού αυτού εγκλήματος, είναι ο θείος της!

Η κοινωνία της Ηλείας και όλης της χώρας είναι από χθες το μεσημέρι σοκαρισμένη στο άκουσμα της φρικτής δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου από τη Μυρτιά του δήμου Πύργου, για την οποία, νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, είχε εκδοθεί σήμα εξαφάνισης και όλοι είχαμε παρακολουθήσει στους δέκτες μας.

Το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό με τραύμα στο λαιμό χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή ανάμεσα σε Λεχαινά και Αρετή στην περιοχή Καταράχι.

Προηγουμένως οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερα, που έδειχνε την 11χρονη να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο με οδηγό τον 37χρονο θείο της- ξάδελφο της μητέρας της και κουμπάρο της οικογένειας, προχώρησαν στην προσαγωγή του και λίγες μόλις ώρες αργότερα ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα ομολόγησε, σκότωσε την ανιψιά του με  αιχμηρό αντικείμενο- κατσαβίδι το οποίο ακόμα δεν έχει βρεθεί και στη συνέχεια υπέδειξε το σημείο του φρικτού εγκλήματος, όπου την είχε οδηγήσει με το αυτοκίνητό του. Η σορός βρέθηκε μέσα σε καλαμιές σε ένα χωράφι με τριφύλλι, σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων από το σπίτι του παιδιού.

Από τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, εικάζεται πως ο φόνος έχει σεξουαλικά κίνητρα, καθώς ο κατηγορούμενος στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για βιασμό ανηλίκου και μάλιστα το 2017 είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης κάτω των 15 ετών, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους…

Στην περιοχή έσπευσε ιατροδικαστής, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει προηγηθεί βιασμός ή απόπειρα βιασμού ή σεξουαλική κακοποίηση πριν από τη δολοφονία της 11χρονης και να διαμορφωθεί αναλόγως και η σχετική δικογραφία.

Στην αστυνομία ανακρίνονται επίσης άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του δράστη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας


Για την υπόθεση η αστυνομία ανακοίνωσε: Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Το κορίτσι, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στη Μυρτιά στις 21.10 το βράδυ της Κυριακής, φορώντας τις παντόφλες της και ένα λευκό φορεματάκι. Οι ώρες περνούσαν και η μικρή Βασιλική αργούσε να επιστρέψει, προκαλώντας ανησυχία στη μητέρα και τους οικείους της οι οποίοι και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, οι γονείς της, δήλωσαν την εξαφάνιση της και άμεσα, μετά την απαιτούμενη εισαγγελική εντολή, το Χαμόγελο του Παιδιού, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert.

Όπως τόνιζε στη σχετική του ανακοίνωση, το Χαμόγελο του Παιδιού, προχώρησε στην άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia