FOLLOW US: facebook twitter

“Φωτεινό” παράδειγμα ο Σύλλογος Αιμοδοτών Καλλικώμου

Ημερομηνία: 23-01-2024 | Συντάκτης:

Συγκέντρωσαν πολύτιμες μονάδες αίματος στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία της νέας χρονιάς

Γράφει η Κική Κολοβέρου – [email protected]


Φωτεινό παράδειγμα αποτελεί ο Σύλλογος Αιμοδοτών Καλλικώμου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», τα μέλη του οποίου προσέφεραν πολύτιμες μονάδες αίματος στην διάρκεια της 41η Εθελοντικής τους Αιμοδοσίας, της πρώτης τους για την φετινή χρονιά που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με την στήριξη του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

Η προσέλευση των μελών ήταν πραγματικά συγκινητική καθώς οι εθελοντές αιμοδότες που προσέφεραν αίμα ξεπεράσαν σε αριθμό το διψήφιο νούμερο και έδωσαν μια πραγματική «ανάσα» στο Σταθμό Αιμοδοσίας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ανάρτηση της και η συντονίστρια- βιοπαθολόγος κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη.

«Παρά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε στην Αιμοδοσία μας αλλά και πανελλαδικά, λόγω των ιώσεων, του Covid, και της γρίπης, η σημερινή Εθελοντική Αιμοληψία στο Καλλίκωμο δίνει μια ανάσα ζωής σε αρκετούς ασθενείς που περιμένουν να μεταγγισθούν στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Σας ευχαριστούμε που στο ξεκίνημα της νέας χρόνιας συνεχίζετε με το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που σας διακατέχει και σας ευχόμαστε υγεία και όλα τα καλά στις οικογένειες σας!».

Τα μέλη του Συλλόγου Αιμοδοτών Καλλικώμου, μετά την ολοκλήρωση της εθελοντικής αιμοδοσίας, έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ανταλλάσσοντας ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και προσφορά προς τον συνάνθρωπο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia