FOLLOW US: facebook twitter

Φονικό στην Ανδραβίδα: Τους πυροβόλησε εν ψυχρώ στον ύπνο τους…

Ημερομηνία: 05-03-2022 | Συντάκτης:

Σημαντικά κομμάτια στο «παζλ» του σοκαριστικού τετραπλού φονικού πρόσθεσε η νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε χθες το πρωί στις τέσσερις σορούς η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα. Τα ευρήματα έδειξαν πως οι δύο γονείς πυροβολήθηκαν με πιστόλι στο κεφάλι, δύο φορές ο πατέρας και μία η μητέρα, καθώς έφεραν κακώσεις που προκλήθηκαν από βολές βραχύκαννου πυροβόλου όπλου. Τα δύο βρέφη, ηλικίας τριών και δύο ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών, δηλαδή ο δράστης μάλλον με το χέρι του έκλεισε ταυτόχρονα στόμα και μύτη στα δύο αγγελούδια… Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται περίπου στις 4 με 5 το απόγευμα, καθώς η ιατροδικαστής ανέφερε ότι από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου των δύο γονιών και των δύο παιδιών.

Τα αίματα που βρέθηκαν στο κρεβάτι του ανδρόγυνου, μαρτυρούν ότι ο δράστης μάλλον μπήκε στο σπίτι την ώρα που όλοι κοιμούνταν στο σπίτι, κατευθύνθηκε στο δωμάτιό τους και χωρίς να χρονοτριβήσει, πυροβόλησε δις εν ψυχρώ τον πατέρα και μία φορά τη μητέρα. Μία από τις εκδοχές που εξετάζει η αστυνομία σχετικά με την πρόσβαση στο σπίτι, είναι ο δράστης να χρησιμοποίησε εσωτερική σκάλα που ενώνει τον 1ο όροφο με την εσωτερική αυλή του σπιτιού για να μπει στο σπίτι.

Ένα ακόμα ανατριχιαστικό εύρημα που αποτυπώνει την ψυχρότητα με την οποία τελέστηκαν οι φόνοι, είναι τα ίχνη από… φασίνα που άφησε ο δράστης στην προσπάθειά του να εξαφανίσει σημάδια από αίμα. Όπως έχει ήδη ξαναγραφτεί, τα δύο πτώματα βρέθηκαν πάνω σε τρέιλερ και ακριβώς δίπλα το πτώμα του ενός από τα δύο μωρά, κάτι που αποδεικνύει πως ο δράστης σχεδίαζε τη μεταφορά τους και την εξαφάνισή τους, πιθανότατα με ταφή σε αυτοσχέδιο λάκκο στην περιοχή. Τα σχέδιά του φαίνεται πως ματαιώθηκαν με την έλευση του τρίτου παιδιού στο σπίτι, προτού αυτός προλάβει να μεταφέρει και το δεύτερο νεκρό βρέφος στο τρέιλερ…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος