FOLLOW US: facebook twitter

Συνελήφθη στην Πάτρα ο καταζητούμενος για το τετραπλό φονικό – Ενδείξεις για ύπαρξη συνεργού

Ημερομηνία: 05-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο βασικός ύποπτος για την τέλεση των τεσσάρων φόνων το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, καθώς συνελήφθη ύστερα μπλόκο στην Πάτρα, στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρωινής, ο συλληφθείς άνδρας φέρεται να μετέβη κουκουλοφόρος στο σπίτι του μόλις έδυσε ο ήλιος, εξέλιξη που σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές της Ηλείας και κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις με βαρύ οπλισμό, οι οποίες περικύκλωσαν το σπίτι.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο καταζητούμενος –υπό αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες- κατάφερε να φύγει από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του, ένα μπλε αγροτικό, κινούμενος επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο και έστησαν οργανωμένο μπλόκο στη συμβολή των οδών Πατρών-Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου, ακινητοποιώντας το όχημα του καταζητούμενου άνδρα, ο οποίος παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση και στη συνέχεια προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από την αστυνομική έρευνα φαίνεται να προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού που είχε αναλάβει τον ρόλο του προπομπού του καταζητούμενου με διαφορετικό όχημα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος