FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός/Ποδηλασία: Με πέντε συμμετοχές στον 46ο Γύρο Θυσίας

Ημερομηνία: 28-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Από αριστερά οι Κληρονόμου, Βλάχος, Νικολακόπουλος, Κούβελας, Διαμαντόπουλος

Μια ακόμη σημαντική διοργάνωση, μια ακόμη αξιοπρεπής συμμετοχή για τον Φιλαθλητικό στο τμήμα ποδηλασίας του. Πιο αναλυτικά, το περασμένο Σαββατοκύριακο διοργανώθηκε ο 46ος Γύρος Θυσίας, ίσως ο πιο ονομαστός αγώνας ποδηλασίας στον ελληνικό χώρο που έχει και χροιά Πανελλήνιου πρωταθλήματος, αφού σε αυτόν συμμετέχουν παραδοσιακά οι μεγαλύτερες δυνάμεις της ελληνικής ποδηλασίας με το καλύτερο ρόστερ που διαθέτουν.

Το Σάββατο στην περιοχή του Λάππα- Καλογριάς, διοργανώθηκε αγώνας ατομικής χρονομέτρησης με συμμετοχή από τον Φιλαθλητικό από την Γεωργία Κληρονόμου μόνο, δεδομένου ότι μπορούσαν σε αυτό να μετέχουν μόνο Άνδρες και Γυναίκες.

Η αθλήτρια του Φιλαθλητικού έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και κατετάγη τελικά 9η στην πρώτη της συμμετοχή σε τέτοιο αγώνα. Την επόμενη μέρα είχαμε τον κυρίως αγώνα με την ανάβαση στα Καλάβρυτα, έναν αγώνα ιστορικό, που εκκινούσε από τον νέο λιμένα στην Πάτρα και τερμάτιζε στην Ιερά μονή Αγίας Λαύρας.

Στην Κατηγορία των Μάστερς ο Γιώργος Νικολακόπουλος πήγε πιο καλά βάσει χρόνου και κατετάγη 41ος στην κατηγορία των Μαστερς Γ. Λίγο πιο πίσω στην ίδια κατηγορία πλασαρίστηκε ο Γιώργος Βλάχος παίρνοντας την 48η θέση.

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος, πιο πίσω χρονικά, αλλά στην κατηγορία των Μαστερς Α, κατέλαβε την 24η θέση σε μια διαδρομή που σημειωτέον ήταν στα 80 χλμ., ενώ οι Άντρες έτρεξαν στα 118 χλμ., μια ελαφρώς παραλλαγμένη διαδρομή.

Η Γεωργία Κληρονόμου διακρίθηκε και εδώ, στην αντοχή δηλαδή, καταλαμβάνοντας την 16η θέση στην κατηγορία των Ελίτ Γυναικών δείχνοντας ότι μπορεί να καταφέρει πράγματα σε αυτήν την κατηγορία. Στην κατηγορία των ανδρών και σε αυτή την πιο μεγάλη διαδρομή των 118 χλμ. αγωνίστηκε ο Κώστας Κούβελας που με ελλιπή προετοιμασία λόγω υποχρεώσεων, κατετάγη τελικά 57ος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia