FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός/Ποδηλασία: Δυναμική παρουσία σε Χαλκίδα, Ανάβυσσο, Τρίπολη και Ζαχάρω

Ημερομηνία: 07-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Αλεξίδη στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Δραστηριότητα είχε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το τμήμα ποδηλασίας του Φιλαθλητικού. Πιο συγκεκριμένα, δύο ποδηλάτες και αθλητές του τμήματος μετείχαν σε αγώνες δίνοντας για μια ακόμα φορά το «παρών». Πρόκειται για τους Παναγιώτη Τσόκο και Άντζελα Αλεξίδη. Ο μεν πρώτος μετείχε στο ποδηλατικό αγωνιστικό διήμερο που διοργάνωσε η ΠΕΠΑ (Ένωση Παλαιμάχων) στην Χαλκίδα και περιλάμβανε το Σάββατο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 20χλμ. παράπλευρα του ποταμού Λήλα. Σε αυτόν ο Πυργιώτης ποδηλάτης πήρε την 13η θέση στην κατηγορία του κάνοντας ένα χρόνο γύρω στα 30 λεπτά. Την επόμενη είχαμε τον αγώνα Αντοχής όπου εκκινώντας από την Χαλκίδα η διαδρομή περνούσε στην πλευρά και περιοχή της Βοιωτίας για να διανύσει 82 χλμ. που περιλάμβαναν και την περίφημη Ανάβαση Ριτσώνας, τον ονομαστό αγώνα αυτοκινήτου. Εκεί ο στόχος ήταν ο τερματισμός εντός ορίου χρόνου για να παρθεί η πρόκριση για την Σπαρτακιάδα τον Οκτώβρη. Ο στόχος αυτό επετεύχθη και άνετα παρά τις δύσκολες συνθήκες με 37 βαθμούς κελσίου με ζεστό αέρα που δυσκόλευαν πολύ τους ποδηλάτες.

Οι τρεις ποδηλάτες του Φιλαθλητικού στην Ζαχάρω.

Η έτερη αθλήτρια του συλλόγου, Άντζελα Αλεξίδη μετείχε στο “Anavyssos Experience 2023” όπου κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία της.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τον Φιλαθλητικό είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερς που θα διεξαχθεί φέτος στην Τρίπολη. Πρόκειται για αθλητές ηλικίας από 30 ετών και άνω χωρισμένοι ανά 10ετία σε επιμέρους κατηγορίες. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων, το Σάββατο στις 5μ.μ. ξεκινά ο πρώτος αγώνας, η ατομική χρονομέτρηση σε μια διαδρομή 19 χλμ. κοντά στο Αρτεμίσιο, στην οποία θα μετέχει ο Παναγιώτης Τσόκος από πλευράς Φιλαθλητικού, ενώ την Κυριακή στην Αντοχή, σε μια διαδρομή στα βουνά της Τρίπολης απόστασης 105 χλμ. και εκκίνηση στις 9.30π.μ., θα ριχτούν στην μάχη οι Γιώργος Βλάχος, Κώστας Κούβελας, Νίκος Διαμαντόπουλος, Γιώργος Μπούσδας, Ηλίας Τσαούσης και Παναγιώτης Τσόκος.

Τέλος αξίζει αναφοράς, η παρουσία του Φιλαθλητικού σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση των Φίλων Ποδηλάτου Ζαχάρως, που το περασμένο Σαββατοκύριακο διοργάνωσαν το “ΒΙΚΕ RUN ΖΑΧΑΡΩΣ” . Οι ποδηλάτες του Φιλαθλητικού βοήθησαν στην καθοδήγηση των μικρών και μεγάλων αθλητών που για μια ακόμα χρονιά διοργάνωσαν τα παιδιά από την Ζαχάρω με μεγάλη επιτυχία. Σε αυτό παρέστησαν και βοήθησαν οι Γιώργος Μπούσδας, Γιώργος Βλάχος και Ανδρέας Μπαντούνας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot