FOLLOW US: facebook twitter

Η Φιλαρμονική Λεχαινών στο Μεσολόγγι

Ημερομηνία: 28-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

filarmoniki-lexaina-mesologgi3

Για τις Εορτές της Εξόδου

Εντυπωσιακή, ήταν και φέτος, η παρουσία της Φιλαρμονικής Λεχαινών καθώς έκλεψε για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις, λαμπρύνοντας με την παρουσία της, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, το Σάββατο και την Κυριακή 23/24-04-2016, στην Ι. Π  Μεσολογγίου, προς τιμήν των Ελεύθερων Πολιορκημένων Αγωνιστών.

Η Φιλαρμονική Λεχαινών πάνοπλη με πλήρη σύνθεση μουσικών στη δύναμή της υπό την άψογη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Κωνσταντίνου Κοτσορώνη, εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων που είχαν σπεύσει να τιμήσουν με τη παρουσία τους τις εορτές.

 filarmoniki-lexaina-mesologgi2

Για δεύτερη φορά φέτος έγινε και η σταδιακή είσοδος όλων των Φιλαρμονικών από τη «Λεωφόρο των Φιλαρμονικών» πριν την βραδινή πομπή. Η Φιλαρμονική Λεχαινών σε περίοπτη θέση καθήλωσε με την δυναμική είσοδο της όλους τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Η Φιλαρμονική Λεχαινών το Σάββατο το βράδυ καθώς και τη Κυριακή, απέδωσε τα μουσικά κομμάτια – Κυρία των Αγγέλων – Santa Filomena καθώς το δύσκολο και σπάνιο Θριαμβευτικό εμβατήριο, Corpus Domini και απέσπασαν δικαίως  το πιο θερμό χειροκρότημα.

filarmoniki-lexaina-mesologgi

Τα περισσότερα εύσημα ανήκουν σαφώς στους μουσικούς της Φιλαρμονικής Λεχαινών, που με αυταπάρνηση και κόπο εργάστηκαν πυρετωδώς και πάλι για την εξαιρετική απόδοση και  εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λεχαινών, που ως ένα σημαντικό πολιτιστικό κύτταρο της ευρύτερης περιοχής μας, συμβάλλει διαχρονικά στα υγιή ιδεώδη και τις αρχές της προσφοράς για την  πολιτιστική ανάπτυξη του  τόπου μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος