FOLLOW US: facebook twitter

Φαντασμαγορικό live show από τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο Φλόκα!

Ημερομηνία: 10-08-2023 | Συντάκτης:

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας


Αποθεώθηκαν Χρήστος Μάστορας και Αναστασία από τον νεαρόκοσμο

Ένα ανεπανάληπτο live show, με τον νεαρόκοσμο να τραγουδά, να χορεύει και να τους αποθεώνει., από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της συναυλίας τους, χάρισαν στο κατάμεστο θέατρο Φλόκα το βράδυ της Δευτέρας οι, ΜΕΛISSES! Μια πραγματικά μεγαλειώδης συναυλία στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, από το no1 συγκρότημα της χώρας που κάνει την νεολαία να παραληρεί με κάθε του εμφάνιση, την αστείρευτη θετική ενέργειά του, τραγουδώντας τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και μοναδικές διασκευές.

Μέσα από τη δική τους μουσική και ενορχηστρωτική «ματιά», οι Μέλισσες (Χρήστος Μάστορας, Κώστας Μαυρογέννης και Θάνος Λαΐτσας) έπαιξαν μερικά από τα πιο διαχρονικά κι αγαπημένα τραγούδια ελληνικών συγκροτημάτων. Μας θρυλικά τραγούδια που έχουν μείνει στις καρδιές μας και που συμβολίζουν τη δύναμη της ομάδας.

Το σόου θύμιζε πραγματικά συναυλίες διάσημων ροκ συγκροτημάτων του εξωτερικού με, ήχο και φωτισμό πολύχρωμα κα εφέ τελευταίας τεχνολογίας που συνέθεταν ένα… εξωγήινο σκηνικό, με την εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή του συγκροτήματος όπου ο frontman των Μελισσών Χρήστος Μάστορας με νέο look φώναξε δυνατά για καλησπέρα «Είμαστε οι MELISSES” και να αποθεώνεται από το κοινό!

Το «εκρηκτικό» πρόγραμμα ξεκίνησε με το πιο πρόσφατο hit τους, το «30 – 40», που βρίσκεται στο no1 του ραδιοφωνικού airplay, «εκτοξεύτηκε» στα top trends του YouTube και μετρά σχεδόν 1,5 εκατομμύριο views σε 1 μήνα, αλλά και τις διαχρονικές τους επιτυχίες, όπως «Crayon», «Ένα», «Το Κύμα», «Έλεγες», «Γιατί», «Δεν Έχω Ιδέα», «Είμαι Αλλού», «Κρυφτό», «Ένα Λεπτό» και «Viktoria», καθώς και μοναδικές διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια τους, ενώ το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» απογείωσε το νεαρόκοσμο!

Τον δικό της «τόνο» έδωσε η νεαρή και εντυπωσιακή Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας. που είναι special guest star σε όλη την καλοκαιρινή περιοδεία, με τα επιτυχημένα τραγούδια της, όπως τα «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» και «Μη Μιλάς». Μοναδική στιγμή η μουσική συνεύρεση μαζί με τον Χρήστο Μάστορα στο «Έλεγες» και στο «Δεν Μπορούμε Να ‘Μαστε Μαζί».

Οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ μέσα στην πρώτη ώρα, μετέτρεψαν το θέατρο Φλόκα ένα μεγάλο club!!!!

Φωτογραφίες: Δημήτρης Παπαϊωάννου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος