FOLLOW US: facebook twitter

Έχασε τη μάχη ο 50χρονος Κώστας Γκιόκας από το Επιτάλιο – Ένα ακόμα θύμα τροχαίου στην αιματοβαμμένη Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 20-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ένας ακόμα Ηλείος, ο 50χρονος επαγγελματίας Κώστας Γκιόκας από το Επιτάλιο, που άφησε χθες την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο, προστίθεται δυστυχώς στα αμέτρητα θύματα της αιματοβαμμένης Πατρών- Πύργου!

Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί και είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις  στις 12 Νοεμβρίου, σε τροχαίο στην Ε.Ο Πατρών-Πύργου στον Αλισό. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Κάτω Αχαΐας συμπτωματικά από ασθενοφόρο του Τομέα ΕΚΑΒ Ηλείας που εκείνη την ώρα είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής από την Πάτρα στον Πύργο και έτυχε να περνά. Στο Κ.Υ διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αχαίας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Η κατάσταση του ήταν από την αρχή κρίσιμη και χθες τελικά παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Κώστας Γκιόκας διατηρούσε καφενείο – ψησταριά στην πλατεία του Επιταλίου και ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία που έχει από χθες βυθιστεί στη θλίψη για τον άδικο χαμό του συγχωριανού τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος