FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσία του δημάρχου Αλ. Καστρινού έκοψε την πίτα του το Εργαστήρι ζωγραφικής του δήμου

Ημερομηνία: 24-01-2024 | Συντάκτης:

Ευχές για μια δημιουργική χρονιά με μεγάλες επιτυχίες από τους μαθητές τους

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Το Εργαστήρι ζωγραφικής του δήμου Πηνειού, ανάμεσα στα χρώματα, τα πινέλα και τους καμβάδες με την συμμετοχή όλων των μαθητών του μικρών και μεγάλων, έκοψε προχθές την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με ευχές για μια  νέα χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός μαζί με δημοτικούς του συμβούλους, όπου ευχήθηκε στον δάσκαλο του εργαστηρίου Χρήστο Χάσα και στους μαθητές των τμημάτων παιδιών και ενηλίκων, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες  το 2024 τονίζοντας ότι ο δήμος Πηνειού θα είναι  αρωγός του Εργαστηρίου Ζωγραφικής που προσφέρει μια δημιουργική διέξοδο σε όλους όσους παρακολουθούν τα μαθήματα, απελευθερώνοντας το ταλέντο και τη φαντασία τους.

Να σημειώσουμε ότι το Εργαστήρι ζωγραφικής του δήμου Πηνειού από την έναρξη της λειτουργίας του στο Παλαιοχώρι της Γαστούνης, αποτελεί μια κυψέλη πολιτισμού για την περιοχή, ενώ έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες καθώς  μικροί μαθητές του έχουν διακριθεί και βραβευτεί για τα έργα τους με την πολύτιμη πάντα καθοδήγηση του επίσης πολυβραβευμένου ζωγράφου και δασκάλου τους Χρήστου Χάσα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος