FOLLOW US: facebook twitter

Έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τους μαθητές του το Δημοτικό & το Νηπιαγωγείο Ν. Φιγαλείας

Ημερομηνία: 01-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Εργασίες καθαριότητας από δήμο Ζαχάρως και εθελοντές

Ολοκληρώθηκαν μόλις οι εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας και του Νηπιαγωγείου ώστε να είναι έτοιμο σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου να υποδεχθεί και πάλι τους μαθητές του, σχεδόν 3 μήνες μετά το κλείσιμο των σχολείων ως μέτρο πρόληψης κατά του COVID-19. Οι εργασίες πραγματοποιούνται εντατικά τις τελευταίες μέρες από το εργατικό δυναμικό του Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας και εθελοντές, σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας, ενεργώντας βοηθητικά και συμβάλλοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της δράσης.

Το σχολείο είναι ήδη έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές, έχει γίνει απολύμανση και καθαρισμός σε κάθε τάξη, έχουν τοποθετηθεί τα θρανία βάση των κανονισμών ενώ η σχολική μονάδα έχει ήδη παραλάβει μεγάλη ποσότητα αντισηπτικών υγρών που χορήγησε το Υπουργείο Παιδείας. Έχουν κοπεί τα χορτάρια ενώ έχει πλυθεί όλη η εξωτερική πρόσοψη.

Η Διεύθυνση του Σχολείου ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του δήμου και τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στη δράση καθαρισμού και ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες πως το σχολείο είναι έτοιμο και καθαρό να επαναλειτουργήσει με όλους τους κανόνες ασφάλειας και προστασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος