FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Νεανίδων: Με σκόρερ την Ζάγκλη, ισοπαλία με Δανία

Ημερομηνία: 05-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Εθνική Νεανίδων με βασική την 17χρονη Πυργιώτισσα αμυντικός, Σοφία Ζάγκλη, η οποία σκόραρε κιόλας, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση το απόγευμα της Τετάρτης και ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Δανίας, στον εναρκτήριο αγώνα της στην 2η προκριματική φάση του EURO WU-19, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Bakovci Stadium της Σλοβενίας.

Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ η Εθνική Ομάδα ισοφάρισε και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας του τουρνουά.

Στο 25΄ η Άγκαρντ έδωσε προβάδισμα στη Δανία με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στη συνέχεια η Εθνική Ομάδα αμύνθηκε εξαιρετικά, πίεσε για να σκοράρει και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 71ο λεπτό, όταν η Νταρζάνου εκτέλεσε κόρνερ και η Σοφία Ζάγκλη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Πέτερσον. Η Δανία πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 83′ με σουτ της Γιόργκενσεν από κοντά, αλλά στο 87΄ η Νταρζάνου με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι αύριο Σάββατο στη 1μ.μ. με αντίπαλο την κάτοχο του τροπαίου τα τελευταία 2 χρόνια, Ισπανία.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνεται ο επικεφαλής του ομίλου, ενώ η ομάδα που θα ολοκληρώσει την πορεία της στην 4η θέση θα υποβιβαστεί στη League Β.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Ραπάνη, Ζάγκλη, Τσαρουχά, Γκούφα (90΄ Βαλκάνη), Καρυπίδη, Φακίνου (19΄ Νταρζάνου), Σιαφαρίκα, Κούτσος (69΄ Λαζαράκη), Κωστοπούλου, Σιδηροπούλου (46΄ Κουκουλάκη).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot