FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελλάδας: Πάνοπλη ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά

Ημερομηνία: 20-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με παρόντες στο Σ.Ε.Φ. και τους 19 παίκτες που είχε καλέσει ο Βασίλης Σπανούλης, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά. Επί της ουσίας το απόγευμα της Τετάρτης ήταν η “επίσημη” πρεμιέρα, με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλη Λιόλιο να δίνει το “παρών” και τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη να μιλάει για πρώτη φορά σε όλους τους παίκτες μαζί, θέτοντας τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ομάδας στις λίγες διαθέσιμες μέρες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ και πλέον η Εθνική δουλεύει με όλους τους παίκτες και ετοιμάζεται σε πρώτη φάση για τα φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί.

Την Παρασκευή στις 8μ.μ. (ΕΡΤ2) θα γίνει το πρώτο από αυτά στο Σ.Ε.Φ., με αντίπαλο την Πολωνία, ενώ ακολουθεί το τουρνουά “AEGEAN Ακρόπολις”, με την Εθνική να αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6). Η Εθνική διεκδικεί μέσα από το Προολυμπιακό Τουρνουά που φιλοξενείται 2-7 Ιουλίου στο ΣΕΦ ένα από τα τέσσερα εναπομείναντα εισιτήρια που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Παρίσι 2024.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος