FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική αιμοδοσία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 4 σχολείων του Πύργου: Πρόσφεραν αίμα, χάρισαν ζωή!

Ημερομηνία: 22-03-2022 | Συντάκτης:

Επιτυχής η 1η Συνδιοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων τεσσάρων σχολείων του Πύργου


Τέσσερις σύλλογοι, ένας στόχος, ο οποίος επιτεύχθηκε το πρωί της Κυριακής με τη συμμετοχή γονέων τεσσάρων σχολείων του Πύργου, που πραγματοποιήσαν την πρώτη τους κοινή Εθελοντική Αιμοδοσία συγκεντρώνοντας πολύτιμες μονάδες αίματος.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 2ου, 4ου και 7ου Δημοτικού σχολείου αλλά και του 3ου Γυμνασίου της πόλης συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά, εθελοντική αιμοδοσία με την στήριξη του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, το προσωπικό του οποίου πάντα ακούραστο δηλώνει το “παρών” όπου του ζητηθεί.

Οι αιμοληψίες πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του 3ου Γυμνασίου Πύργου και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, το αίμα που τόσο ανάγκη έχουν καθημερινά συνάνθρωποι μας. “Τα παιδιά μας, η ελπίδα μας!” έγραψε η ιατρός του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ηλείας Έλσα Ζαχαριαδάκη, δίνοντας τα εύσημα και στους γονείς που όπως είπε, δείχνουν έμπρακτα τον τρόπο του να χαρίζουμε ζωή στους συνανθρώπους μας. “Ευχαριστούμε τους συλλόγους γονέων που στη σημερινή κοινή τους δράση, μας βοήθησαν να συλλέξουμε πολύτιμες μονάδες αίματος!”.


Κ.Κ.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος