FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική Αιμοδοσία – Μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 21-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές, τις στιγμές της λοίμωξης COVID-19, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Πύργου σε συνεργασία με το Γ.Ν. Νοσοκομείο Πύργου, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης.

Στέλνουμε μήνυμα ζωής, μήνυμα στήριξης στο σύστημα δημόσιας υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας.

Προχωράμε ενωμένοι, όλοι μαζί για να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη αίματος στην Χώρα μας.

Για τον λόγο αυτό, στις 25 Μαϊου, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 το πρωϊ μέχρι 2:00 το μεσημέρι, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μαρίνος Αχτύπης δήλωσε για τη συγκεκριμένη δράση : «Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Καλούνται οι συμπολίτες μας, οι αιρετοί, οι εργαζόμενοι του Δήμου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Αθλητικοί Σύλλογοι, ο Εμπορικός Κόσμος, όλοι οι φορείς και σύλλογοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η Δημοτική Αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και είναι δίπλα στους δημότες του Πύργου, σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος