FOLLOW US: facebook twitter

Ερώτηση Μ. Κατρίνη και Κινήματος Αλλαγής για τον αντισεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων: «Να ενταθούν οι προσεισμικοί έλεγχοι στα σχολεία της Ηλείας»

Ημερομηνία: 09-10-2019 | Συντάκτης:

Ερώτηση για τον αντισεισμικό έλεγχο της χώρας συνυπέγραψε ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης προς τους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως.

“Είναι επιτακτική η ανάγκη να ενταθεί oυσιαστικός προσεισμικός έλεγχος όλων των σχολικών κτιρίων της χώρας, και ιδιαίτερατης Ηλείας και των σχολικών κτιρίων της Ανδραβίδας που χτυπήθηκαν από τους πρόσφατους σεισμούς”,δήλωσε ο Ηλείος βουλευτής.

Στην ομαδική ερώτηση, οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ζητούν να ενημερωθούν αν είναι στις προθέσεις του Υπουργείου η σύσταση μητρώου ελέγχων και η έκδοση πιστοποιητικού καταλληλότητας των σχολικών κτιρίων, όπως επίσης και εάν εντάσσεται στον προγραμματισμό του υπουργείου η θέσπιση μητρώου επισκευών και συντήρησης για όλες τις σχολικές μονάδες. Τέλος, ζητούν να πληροφορηθούν για τις ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την απαραίτητη χρηματοδότηση και το επιστημονικό προσωπικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος