FOLLOW US: facebook twitter

Εργαστήρι στον Πύργο με θέμα: Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ»

Ημερομηνία: 16-03-2023 | Συντάκτης:

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκου Κοροβέση, πραγματοποιείται νέο εργαστήριο με θέμα χορήγηση σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας». Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα τουσυνεδριακού κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Μανωλοπούλου 47) στον Πύργο.

Το εργαστήριο υλοποιείται σε συνέχεια των ενεργειών προβολής της δράσης Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ» που έχει ως στόχο την ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών της Δυτικής Ελλάδας και περαιτέρω την προβολή της γαστρονομικής παράδοσης της περιοχής.

Το εργαστήριο θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση των σχετικών τουριστικών επιχειρήσεων και των τοπικών παραγωγών αναφορικά με τους στόχους, τη διαδικασία εφαρμογής του Σήματος, τα στάδια χορήγησης και τα οφέλη από τη συμμετοχή στη δράση Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ».

Στο πλαίσιο των παραπάνω, θα παρουσιασθούν οι διαδικασίες πιστοποίησης επιχειρήσεων και παραγωγών που επιθυμούν να λάβουν το σχετικό σήμα, αλλά και οι τρόποι προβολής τους από την ΠΔΕ. Επίσης, θα υπάρξει παρουσίαση παραδοσιακών συνταγών από Σεφ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος