FOLLOW US: facebook twitter

Έργα 8 Ηλείων μαθητών θα εκτεθούν στην Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας: Ζωγράφισαν τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ημερομηνία: 24-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία, ενόψει των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων 2020 στο Τόκιο, πραγματοποιεί τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ των διακριθέντων έργων του ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ», το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, 6 μ.μ. στην Έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι.

Στον Μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής διακρίθηκαν από την Ηλεία και 8 μαθητές της εικαστικού Ελένης Σταθοπούλου, των οποίων θα εκτεθούν και τα έργα που εμπνεύστηκαν και φιλοτέχνησαν για τους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πρόκειται για τους μαθητές Βαρβαρέσου Μαλένα, Γιόβα Ξένια, Καραβίδας Γεράσιμος-Ιωάννης, Καρνάτσου Εμμανουέλα, Μπλετσάκης Μάριος, Σκλαβενίτης Χρήστος, Στεργιόπουλος Νίκος και Γεωργία Χριστοφή.

Όπως αναφέρει η Παιδική Πινακοθήκη «Τα ταλαντούχα αυτά παιδιά με τα μοναδικά τους έργα, είναι οι αξιότεροι πρέσβεις του ελληνικού πολιτισμού που ταξιδεύουν το μεγαλείο της χώρας μας στον κόσμο!»

Να σημειώσουμε βεβαίως ότι μαθητές της εικαστικού Ελένης Σταθοπούλου έχουν κατ’ επανάληψη διακριθεί και βραβευτεί σε διαγωνισμούς ζωγραφικής της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος