FOLLOW US: facebook twitter

«Ο Πόνος και η Ηδονή στη ζωή»: Πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στη Βάρδα από τον ΝΕΑΡοCOSMOS με ομιλητή τον Αντώνη Ρούσσο

Ημερομηνία: 24-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση- ομιλία με θέμα «Ο πόνος και η ηδονή στη ζωή» διοργάνωσε την Κυριακή το βράδυ στο δημαρχείο της Βάρδας, η ομάδα  ΝΕΑΡοCOSMOS με προσκεκλημένο ομλητή τον διακεκριμένο ψυχολόγο Αντώνη Ρούσσο, έναν επιστήμονα με πολυσχιδή προσωπικότητα που ζει και εργάζεται στην Ιταλία αλλά περνά πολλά καλοκαίρια του εδώ κοντά στους Ηλείους φίλους του στην περιοχή της Βάρδας,, που είναι και οι πρώτοι που διαβάζουν τα υπό έκδοση χειρόγραφά του. Επιστήμονας με πολλές σπουδές, έχει εργαστεί σαν ψυχολόγος σε νοσοκομεία, φυλακές, και σχολεία είχε ιδρύσει θεραπευτική κοινότητα για ναρκομανείς  στο Ascoli Piceno . Σήμερα εξασκεί το επάγγελμα του ψυχολόγου σαν ελεύθερος επαγγελματίας, παίρνοντας μέρος σε διάφορα συνέδρια και διαλέξεις πάνω σε θέματα που αφορούν στην εμβάθυνση της ανθρώπινης ύπαρξης και στα διάφορα προβλήματα που συναντούν οι νέοι στην περίοδο της ανάπτυξής τους. Μάλιστα πέρυσι το Σεπτέμβρη με την παρέμβαση του ΝΕΑΡοCOSMOS ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στο Κτήμα Μερκούρη.

Ο κ. Ρούσσος στην Κυριακάτικη εκδήλωση στην Βάρδα, μοιράστηκε με το κοινό  μια  πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση/ομιλία και ανέλυσε  τις απόψεις του πάνω σε δύο θεμελιώδη ζητήματα της ανθρώπινης ύπαρξης: τον Πόνο και την Ηδονή στη ζωή.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημαρχείου της Βάρδας για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος