FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣ Ηλείας: Τίμησε τους παίκτες των Μικτών Ομάδων

Ημερομηνία: 26-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δείπνο για την επιτυχία της πρόκρισης στους «16» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές των Μικτών Ηλείας Κ14 και Κ16 για την επιτυχία της πρόκρισής τους στους «16» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων παρέθεσε η Τεχνική Επιτροπή των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Ηλείας, το βράδυ της Κυριακής στο «Amalias Hotel» στην Κουρούτα. Με αυτό τον τρόπο η ΕΠΣΗ θέλησε να επιβραβεύσει-τιμήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την μεγάλη τους επιτυχία και φυσικά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Παράλληλα η ΕΠΣΗ τίμησε και τον μεγάλο χορηγό υποστήριξης των Μικτών ομάδων, την εταιρεία JOHN DEERE Αθανασούλης του Δημήτρη Αθανασούλη, ενώ στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε και η παρουσίαση της φετινής εμφάνισης των Μικτών ομάδων.

Επίσης, η ΕΠΣΗ ευχαριστεί τον γιατρό των ομάδων, Βαγγέλη Δημητρόπουλο, για την γενική προσφορά του, όπως και για την έκπληξη που έκανε την Κυριακή στους παίκτες, με το να τους προσφέρει μια τούρτα για την επιτυχία τους.

Από πλευράς παικτών υπήρξε ειδική αφιέρωση προς το πρόσωπό του, προσφέροντας μια φωτογραφία με λουλούδια, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, που ήταν χθες, Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia