FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Π.Ο.: Μέχρι 18 Απριλίου η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων

Ημερομηνία: 06-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής των πρωταθλητριών ΕΠΣ στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική είναι η 18η Απριλίου 2022, κάτι που σημαίνει πως μέχρι τότε πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Πάντως, εφόσον ακόμα δεν έχει αναρτηθεί η προκήρυξη και οι ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καν προετοιμασία, είναι σίγουρο πως η έναρξη των πρωταθλημάτων θα καθυστερήσει και τα χρονικά περιθώρια μέχρι την ολοκλήρωσή τους στις 18 Απριλίου θα στενέψουν. Αυτό δεν αποκλείει το γεγονός να διεξαχθεί η Α1 σε δύο ομίλους των οχτώ ομάδων ο καθένας, αν βέβαια δηλώσουν συμμετοχή και οι 16 ομάδες.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία βλέποντας ότι μεγαλώνει διαρκώς ο αριθμός των ομάδων που δεν δηλώνουν συμμετοχή στη νέα Σούπερ Λιγκ 2 και επομένως μετά της κατάργηση της Φούτμπολ Λιγκ δικαιούνται να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική, αποφάσισε να δώσει παράταση δήλωσης συμμετοχής έως τις 20 Αυγούστου. Αυτό ισχύει μόνο για τις ομάδες που δεν δηλώνουν συμμετοχή στη Super League 2, όπως για παράδειγμα η Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. αναφέρει: «Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις, κατόπιν σχετικών εισηγήσεων της Επιτροπής Διοργανώσεων:

-Καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής των ομάδων που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία, ορίζεται η Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.

-Ματαιώνεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, λόγω μη δήλωσης συμμετοχής επαρκούς αριθμού ομάδων.

-Έως τις 18 Απριλίου 2022 θα διαρκέσει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. στη διοργάνωση προβιβασμού τους στην Γ’ Εθνική (Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ομάδων).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος