FOLLOW US: facebook twitter

Επιστροφή στο σχολείο- Ήρθε η ώρα για τα σχολικά!

Ημερομηνία: 12-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα
  • Πανέτοιμη η τοπική αγορά σχολικών ειδών  για να προμηθεύσει τους μαθητές με τα απαραίτητα
  • Ποικιλία  σε τιμές για όλες τις… τσέπες!

Επιστροφή στα σχολεία σήμερα και η ώρα για την αγορά των σχολικών ειδών που θα γεμίσουν τις τσάντες των μαθητών έχει ήδη ξεκινήσει! Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας ακόμη σχολικής χρονιάς, οι γονείς κάνουν  ό,τι είναι απαραίτητο για να είναι έτοιμα το μικρά τους στο δημοτικό αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά  για την επιστροφή στα θρανία.

Σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια και μολύβια αλλά και σχολικά βοηθήματα και βιβλία ξένων γλωσσών είναι μερικά από τα απαραίτητα εφόδια κάθε μαθητή και σίγουρα στην τοπική αγορά ο κάθε ένας μπορεί να βρει ότι ακριβώς ζητά και σε τιμές για όλα τα βαλάντια.  Οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να βρουν ακόμα ιδέες για να γεμίσουν τη νέα τους τσάντα, με μια ασύγκριτη ποικιλία από είδη γραφικής και ζωγραφικής ύλης μεμονωμένα ή σε σετ, για να προετοιμαστούν πλήρως για τις ανάγκες της νέας χρονιάς.

Οι καταστηματάρχες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουν τις τιμές στα περσινά επίπεδα με τις ανατιμήσεις που έχουν προκύψει λόγω της γενικευμένης ακρίβειας προσφέροντας έτσι προσιτές τιμές για όλα τα αναγκαία σχολικά είδη, γιατί η επιστροφή των παιδιών στα σχολεία, σε πολλές περιπτώσεις είναι δυσβάσταχτη για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Η χαρά του μαθητή, βραχνάς για το γονιό, αλλά διαφορετικά δεν γίνεται.

Τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα σχολικών ειδών του Πύργου, είναι   πλήρως εξοπλισμένα και πανέτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές, προσφέροντας τους, ποιοτικά σχολικά και τιμές για όλες τις… τσέπες. Άλλωστε σε πρώτη φάση, όλοι αγοράζουν τα απολύτως απαραίτητα και στη συνέχεια ανάλογα με τις οδηγίες των δασκάλων και τις ανάγκες των ίδιων των μαθητών, ακολουθεί η επόμενη “φουρνιά”!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σωτήρης Κορκολής – ΚΟΡΚΟΛΗΣ βιβλιοπωλείο

Η αγοραστική κίνηση  σε ότι αφορά τις σχολικές τσάντες έχει ήδη ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα,  σήμερα θα κορυφωθεί , διαθέτουμε με μια μεγάλη ποικιλία για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις. Ποιοτικές σχολικές τσάντες όπου έχουμε προσαρμόσει τις τιμές στις ανάγκες του κόσμου. Από σήμερα και αύριο μόλις οι δάσκαλοι δώσουν τις λίστες με τα απαραίτητα σχολικά είδη και την γραφική ύλη, θα αρχίσουν και οι αγορές τους.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά: Καλή σχολική χρονιά

Διονύσης Τραμαπδώρος  “Αλωνι”

Μέχρι στιγμής οι μαθητές επικεντρώνονται στις τσάντες γιατί είναι το πρώτο και απαραίτητο σχολικό είδος για να ξεκινήσουν τη χρονιά τους.  Το επόμενο διήμερο ακολουθεί η γραφική ύλη, τα βιβλία κλπ και τα απαραίτητα για τις διάφορες παράλληλες σχολικές δράσεις των παιδιών. Καλή σχολική χρονιά ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές.

Χρύσα Ασημακοπούλου “ΦΑΡΟΣ”

Η κίνηση αυτή τη στιγμή είναι στα υψηλότερα επίπεδά της, ολοι μπήκαν  ζεστά στο κλίμα των σχολικών αγορών με προτεραιότητα στις σχολικές τσάντες.  Βοηθάμε τον γονιό και τον μαθητή  να κάνει  την σωστή επιλογή για την  αγορά  σχολικής τσάντας, γιατί  δεν θα την έχει για μια χρονιά μόνο,  οπότε θα πρέπει και να καλύψει και τις επόμενες ανάγκες του και πρωτίστως  να είναι λειτουργική.

Προσπαθούμε να έχουμε καλές εταιρίες, να εφαρμόζουν σωστά  στο σώμα του μαθητή, να είναι ανατομική  γιατί τα βιβλία έχουν μεγάλο βάρος  και δεν θα πρέπει να το επωμίζεται η σπονδυλική στήλη άτσαλα.  Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με καλές εταιρίες που έχουν ποιοτικά και εγγυημένα σχολικά είδη.  Τέλος όσον αφορα τις τσάντες για τα μικρότερα παιδιά, πάντα πρωταγωνιστούν γνωστοί ήρωες, στα μεγαλύτερα παιδιά πρακτικές τσάντες με καλη ανατομία που έχουν και την μεγαλύτερη ζήτηση.  Ευχόμαστε σε ολους τους μαθητές μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά.

Νίκος Ζήρος LEXIS βιβλιοπωλείο

Η ώρα της σχολικής τσάντας  έχει φτάσει, ήδη από την περασμένη εβδομάδα γονείς και μαθητές ξεκίνησαν τις διερευνητικές αλλά  και τις αγορές τους. Διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία από σχολικές τσάντες γνωστών εταιριών , ποιοτικών και λειτουργικών, όπως και όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη, τα οποία οι μαθητές θα προμηθευτούν αυτήν την εβδομάδα. Είμαστε εδώ, στη διάθεσή τους, με προσιτές τιμές. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα παιδιά.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot