FOLLOW US: facebook twitter

Κουνουπέλι: Παραμένει άλυτος ο γρίφος

Ημερομηνία: 12-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

-Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του 46χρονου στον οποίο φέρεται να ανήκει η απανθρακωμένη σορός

Tου Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Παραμένει δισεπίλυτος ο γρίφος γύρω από το καμένο πτώμα που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δάσος του Κουνουπελίου από τους πυροσβέστες της ΠΥ Λεχαιών και το οποίο φέρεται να ανήκει σε 46χρονο επιχειρηματία από τη Βάρδα, καθώς από τη νεκροψία-νεκροτομή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών δεν κατέστη εφικτό να προσδιοριστεί με ακρίβεια η αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρωινής, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη με την ελπίδα ότι θα προκύψουν κατατοπιστικά ευρήματα από τις ιστολογικές, τις τοξικολογικές και άλλες ειδικότερες εξετάσεις που έχουν παραγγελθεί.

Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της ταυτοποίησης της σορού, για να επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι πρόκειται για το άτομο που οι αστυνομικές αρχές εικάζουν ότι απανθρακώθηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι η εκδοχή της αυτοκτονίας έχει ουσιαστικά αποκλειστεί, αφού δεν προκύπτει από καμία ένδειξη ή μαρτυρία ανθρώπων του περιβάλλοντός του ότι είχε τέτοιες τάσεις. Αντίθετα, οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως αξιολογούν ως πιθανότερο σενάριο την εγκληματική ενέργεια, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο νεότερο στοιχείο που να οδηγεί την έρευνα σε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Υπενθυμίζεται πως η σορός εντοπίστηκε δίπλα στο αυτοκίνητο από τους πυροσβέστες της ΠΥ Λεχαινών λίγο πριν από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο για να σβήσουν την πυρκαγιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος