FOLLOW US: facebook twitter

Επιστρέφουν το Οικοσχολείο και το παιδικό Μουσικό εργαστήρι

Ημερομηνία: 04-01-2024 | Συντάκτης:

Επανέρχονται μετά των Φώτων όλες οι δράσεις και τα εργαστήρια του Κοινωνικού Πολυχώρου Δεξαμενής

 

Αμέσως μετά την περίοδο των εορτών, επανέρχονται κανονικά τα εργαστήρια και οι δράσεις του Κοινωνικού Πολυχώρου Δεξαμενής στον Πύργο.

Οι μαθητές του Οικοσχολείου της Δεξαμενής και ο δάσκαλός τους Άγγελος Μιχαλόπουλος ξαναδίνουν ραντεβού την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου την ίδια πάντα ώρα. Το Οικοσχολείο, είναι ένα δωρεάν δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικού όπου πραγματοποιούνται διάφορες  δημιουργικές δράσεις που έχουν ενθουσιάσει τα παιδιά που συμμετέχουν όπως τυπώματα με τα πιο απίθανα υλικά, θεατρικός αυτοσχεδιασμός με κούκλους και κούκλες, βιβλιοθήκη σε ρόδες αλλά και κινούμενα σχέδια που τρέχουν και αναπηδούν.

Επίσης μετά τις γιορτές οι μικροί φίλοι της Δεξαμενής θα μπορούν να συμμετέχουν στο Μουσικό εργαστήρι με τη μουσικό Κωστούλα Σακκά κάθε Τετάρτη απο τις 10 Ιανουαρίου και ωρα 17:00- 18:00. Το Δ.Σ της Δεξαμενής ευχαριστεί τους δασκάλους για την εθελοντική τους προσφορά και τους εύχεται καλές γιορτές, ευτυχισμένο και ειρηνικό το 2024.

Επίσης επανέρχονται μετά των Φώτων τα τμήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών, η Λέσχη Ανάγνωσης, η ομάδα τραγουδιού κ.λ.π τις καθιερωμένες ημέρες και ώρες που ίσχυαν και πριν από την εορταστική περίοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος