FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 17-01-2024 | Συντάκτης:

Αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς με τη συμμετοχή του σ. Δημήτρη Τζανακόπουλου (βουλευτή Α Αθηνών) περιόδευσε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στην Αμαλιάδα.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Πρωτοδικείο όπου είχε συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Στη συνάντηση εκφράστηκε η αντίθεση των εργαζομένων στο προωθούμενο κυβερνητικό νομοσχέδιο για τη συγχώνευση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας με το Πρωτοδικείο Πύργου, ενώ από την πλευρά της η αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς και ο βουλευτής εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη στο δίκαιο αίτημα των εργαζομένων.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στη Νοσηλευτική Μονάδα της Αμαλιάδας, όπου επισημάνθηκαν η εγκατάλειψη και η απαξίωση του Ε.Σ.Υ., όπως συμβαίνει σε όλη τη χώρα με βάση τις κυβερνητικές επιλογές.

Επίσης, η αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς είχε συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου Ήλιδας, όπου συζητήθηκαν τα διαχρονικά προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η κυβερνητική αδιαφορία για την αντιμετώπισή τους, που καταλήγει σε επιβάρυνση  των πολιτών και επιδείνωση της καθημερινότητάς τους.

Το απόγευμα έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, όπου τέθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της αγοράς, τα οποία οξύνονται με την άδικη οριζόντια φορολόγηση και τη συνεχή αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε Ανοιχτή Συνέλευση της Νέας Αριστεράς Αμαλιάδας με μαζική συμμετοχή πολιτών και μελών του νέου μας φορέα και τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία του νέου κόμματος, που φιλοδοξεί να καλύψει ένα υπαρκτό κενό στην εκπροσώπηση των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών.

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος