FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη του πρωταθλητή πυγμαχίας Διονύση Ψυχογιού στο ΕΕΕΕΚ Πύργου

Ημερομηνία: 06-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΕΕΕΕΚ Πύργου είχαν σήμερα την χαρά και την τιμή να υποδεχθούν στο χώρο του σχολείου τον Διονύση Ψυχογιό, αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, πρωταθλητή πυγμαχίας και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας.

Ο Διονύσης Ψυχογιός, με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας, μας έχει κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, έχοντας κατακτήσει πολλές διακρίσεις στη διάρκεια της αθλητικής του σταδιοδρομίας, με σημαντικότερες τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας 2021 με τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα 2023 με την Εθνική Ελλάδας.

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου ενημερώθηκαν για το άθλημα της πυγμαχίας, την απαρχή του και τους κανόνες του, ενώ ακολούθησε επίδειξη του εξοπλισμού και της ορθής χρήσης του, καθώς και προβολή και επεξήγηση βίντεο με αγώνες από την πορεία του Διονύση Ψυχογιού.

Στη συνέχεια, οι μαθητές επιδόθηκαν σε αναπαράσταση κινήσεων πυγμαχίας, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη του Πυργιώτη πρωταθλητή της πυγμαχίας. Η ενημέρωση του ΕΕΕΕΚ Πύργου καταλήγει πως «η επίσκεψη αυτή μας έδωσε μεγάλη χαρά και συγκίνηση, ενώ μας μύησε σε ένα καινούριο άθλημα, στο οποίο οι μαθητές μας φάνηκε να τα καταφέρνουν ιδιαίτερα καλά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Ψυχογιό για την παρουσία του στο σχολείο μας, για τις ευχάριστες στιγμές που χάρισε στους μαθητές μας και την όμορφη εμπειρία στον κόσμο της πυγμαχίας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του και να συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος