FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη του  Προέδρου του Ι.Ε.Π κ. Δουκάκη στο  1ο Γυμνάσιο Πύργου

Ημερομηνία: 27-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Την Παρασκευή 24-11-2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου από τον  Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και  Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Σπυρίδωνα Δουκάκη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Learning from the Extremes». Τον κο Δουκάκη συνόδευε η Προϊσταμένη εκπαιδευτικών Θεμάτων της Β\θμιας Εκπ\σης Ηλείας κα Κοτρέτσου Πολυξένη, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί του 1ου Γυμνασίου Πύργου.

Ο κος Δουκάκης  τόνισε το στόχο του προγράμματος να ενισχύσει την ένταξη νέων ψηφιακών εργαλείων αλλά και τη σημασία του  για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων πρόσβασης στην ψηφιακή εκπαίδευση. Επίσης , αναφέρθηκε στο θεσμό του πολλαπλού βιβλίου που προετοιμάζεται και στα νέα προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού των σχολείων. Ακολούθησε  διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε το πρόεδρο του ΙΕΠ κ. Δουκάκη και τους συνεργάτες του καθώς και την υπεύθυνή εκπαιδευτικών θεμάτων της ΔΔΕ Ηλείας  κα. Κοτρέτσου  για την παρουσία τους στο σχολείο, την ενημέρωση και την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος