FOLLOW US: facebook twitter

Επίσημη δοξολογία για το Νέο Έτος σήμερα σε όλους τους δήμους της Ηλείας

Ημερομηνία: 01-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα
-Αντιπεριφερειάρχης και δήμαρχοι θα δεχθούν ευχές στην ΠΕ Ηλείας και στα δημαρχείο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με την ανατολή του νέου έτους, σε όλους τους δήμους του νομού, θα τελεστεί η καθιερωμένη επίσημη Δοξολογία στους Ι. Ναούς . Εν συνεχεία οι τοπικοί μας άρχοντες θα δεχθούν φορείς και πολίτες  σε κλίμα γιορτινό,  θα κόψουν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους και θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με όλους.

Δήμος Πύργου

Επίσημη δοξολογία για την 1η του Νέου έτους, θα τελεστεί σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου στις 10 το πρωί, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού και παρουσία αρχών του τόπου.

Μετά τη δοξολογία και ώρα 11, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος θα δεχτεί τις ευχές των Αρχών, Εκπροσώπων Συλλόγων, Σωματείων, Οργανώσεων, παραγωγικών δυνάμεων και του λαού, στο Διοικητήριο.

Επίσης μετά την Δοξολογία θα ανοίξει τις πόρτες του και το δημαρχείο Πύργου όπου ο δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος θα δεχθεί τις αρχές του τόπου και τους φορείς για ευχές στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Δήμος Ήλιδας

Στον δήμο Ήλιδας και στην πόλη της Αμαλιάδας, η Δοξολογία  θα τελεστεί  σήμερα  Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020 για το Νέο Έτος, μετά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα και ώρα 10.00 π.μ.

Δήμος Κρεστένων

Επίσημη δοξολογία για την Πρώτη του Έτους, θα τελεστεί σήμερα και στην Κρέστενα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 10 το πρωί.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος θα παραθέσει δεξίωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κρεστένων και παράλληλα θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δήμος Πηνειού

Η επίσημη Δοξολογία στον δήμο Πηνειού για την έλευση του νέου έτους, θα πραγματοποιηθεί στις 9.45 το πρωί  στον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Γαστούνης.  Παράλληλα, θα  τελεσθεί  Αγιασμός στο κτίριο Σισίνη και θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Πηνειού, καθώς και δεξίωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος