FOLLOW US: facebook twitter

Επίκαιρη Ερώτηση Γ. Κουτσούκου προς Υπουργό Υγείας: «Ο Κυβερνητικός Εμπαιγμός για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν έχει τέλος»

Ημερομηνία: 07-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Υγεία

koutsoukos

Η Κυβερνητική αδιαφορία για τη στελέχωση του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας και τις επανειλημμένες δηλώσεις αρμοδίων στελεχών για αναστολή λειτουργίας του Νοσοκομείου έχουν δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση στους κάτοικους της περιοχής.

Παρά το γεγονός, ότι ο Υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία των φορέων της περιοχής στις 12/04/2016 για την πρόθεση του Υπουργείου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, καμία ουσιαστική  ενέργεια δεν υπήρξε.

Αντίθετα, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, με αντικείμενο τα προβλήματα των μονάδων υγείας, ο παρευρισκόμενος Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Δημήτρης Κωστακιώτης, εξέφρασε και πάλι την άποψη για την προσωρινή αναστολή και λειτουργία του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας.

Επειδή οι Κυβερνητικές παλινωδίες και ανακολουθίες υπονομεύουν την λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και μεγιστοποιούν τα προβλήματα των μονάδων Υγείας στην Ηλεία, με αρνητικές επιπτώσεις στο επίπεδο των παρεχόμενων Υπηρεσιών.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και πότε θα λάβει τέλος ο εμπαιγμός του λαού της ευρύτερης περιοχής;

 Ο ερωτών Βουλευτής

Γιάννης Κουτσούκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος