FOLLOW US: facebook twitter

Επι τάπητος η οικονομική κατάσταση του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού – Συνεδριάζει σήμερα το νέο Δ.Σ του Οργανισμού

Ημερομηνία: 14-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Αγροτικά, Νέα

Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξή του, συνεδριάζει για πρώτη φορά σήμερα στις 2 το μεσημέρι στα γραφεία του Οργανισμού στον Πύργο το νέο Δ.Σ του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού  υπό την προεδρία του Τάσου Αλτάνη.

Σύμφωνα με την πρόσκληση,  τα δύο θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη είναι ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο οργανισμός και ο ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην ΥΔΡΗΛ Α.Ε. Εν τω μεταξύ μια πρώτη συνάντηση με τους εργαζόμενους είχε ο νέος πρόεδρος  στα γραφεία του Οργανισμού όπου ζήτησε από όλους να δείξουν ενδιαφέρον και να εργαστούν όλοι μαζί ενόψει και της νέας αρδευτικής περιόδου και επισήμανε:

«Είμαστε εδώ  ως νέο διοικητικό συμβούλιο και εργαζόμενοι   να δώσουμε λύσεις για να μπορέσουν οι αγρότες μας να έχουν νερό το επόμενο διάστημα  με την έναρξη της νέας αρδευτικής περιόδου . Οφείλουμε όλοι να σκύψουμε με το ενδιαφέρον που πρέπει στο μεγάλο εγγειοβελτιωτικό έργο και να αξιοποιήσουμε κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα συναντήσουμε για το στηρίξουμε. Με την συνεργασία των  ΤΟΕΒ και φυσικά με τους αγρότες- αρδευτές μας θα αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα »


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος