FOLLOW US: facebook twitter

Σε τροχιά βιώσιμης λειτουργίας η ΥΔΡΗΛ – Ξεπεράστηκαν γραφειοκρατικά προβλήματα

Ημερομηνία: 14-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Σε τροχιά βιώσιμης επαναλειτουργίας μπαίνει και πάλι η Υδροηλεκτρική Ηλείας (ΥΔΡΗΛ), καθώς εδώ και μερικές ημέρες έχουν ξεκινήσει διαδικασίες συγκρότησης του διοικητικού συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», ξεπεράστηκαν ορισμένα γραφειοκρατικά προβλήματα που ως τώρα καθιστούσαν την εταιρεία ουσιαστικά ανενεργή, ενώ είναι ήδη σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με την Τράπεζα Πειραιώς για τη διευθέτηση παλαιών οφειλών, προκειμένου να συμφωνηθεί μια βιώσιμη ρύθμιση που θα επιτρέπει στην Εταιρεία τη βιώσιμη λειτουργία της.

Υπενθυμίζεται ότι η ΥΔΡΗΛ συστάθηκε το 2001 από την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας και λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο

«ΥΔΡΗΛ ΑΕ», με σκοπό την αξιοποίηση του υδατικού δυναμικού του Νομού Ηλείας για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, την αξιοποίηση ενεργειακών πόρων του Νομού Ηλείας με την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και τη δημιουργία-λειτουργία και εκμετάλλευση μικρών Υδροηλεκτρικών Σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Ήδη έχει κατασκευασθεί και λειτουργεί Υδροηλεκτρικός Σταθμός στα όρια της ΤΚ Φλόκα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος